Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Хліб » Батончики домашні
 

Батончики домашні

10 травня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Випічка » Хліб
 

Батончики домашні


Для 5-6 батонов загальною вагою 1000-1200 г:
звичайне безопарне дріжджове тісто з 4 стаканов муки
1 яйце для змащування
0,5 ст. миндалю або інших горіхів для обсипки

Готове тісто розрізати на невеликі шматки. Краї кожного шматка підібрати, надавши йому кулясту форму. Після 3-5-хвилинної розстойки розкатати кожен шматок тіста у вигляді батона і укласти на змащене маслом деко місцем з'єднання тіста вниз, потім гострим тонким ножем надрізати на поверхні батонів косі або прямі лінії або вистригти ножицями шпильки, можна залишити батон абсолютно гладким.
Після повної разстойки тривалістю 40-50 хвилин змастити батончики яйцем, посипати горіхами, миндалем або штрейзелем і випікати протягом 15-18 хвилин при температурі 230-250 градусів.

Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Що домашнє..то домашнє..тут і любов вкладена і душа love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100