Ксенічка!!! Дякую всім серцем,я завжди рада бачити Вас на своїй сторіночці,запрошую,пригощайтеся сирничком!!!
Сирник кольоровий (з польського блогу выд Дораті)
Сподіваюся,що переклад пройшов у мене
вдало,сирник вийшов -просто фантастичний на смак,щиро дякую автору)
Основа бісквіт1/5 пачки вершкового масла-50г
2/3 склянки борошна-120г
1\3 склянки цукру 80г
2 яйця-дуже свіжі)))
1/2 ст.л.порошку до печива
Сиркова маса700г свіжого кисломолочного сиру,тричі перетертого на сито
1 упаковка желатину 20г
1/3 склянки молока
3 яйця
2/3 склянки цукру-пудри 160г
1/2 пачки вершкового масла 125г
Серединка2галаретки червоних
1 галаретка зелена
1 галаретка помаранчова
ПриготуванняОдну червону , помаранчову і зелену галаретку розпустити у гарячій воді,кожну в окремій мисочці,з розрахунку 2/3 склянки на 1 упаковку.Поставити в холод.Другу червону галаретку розчинити і залишити мисочку на столі.
Готуємо бісквіт.Яйця збити з цукром до пухкої маси,додати борошно з порошком до печива і масло.Все збити міксером.
Круглу тортівницю,з роз;ємними бортиками,змастити маслом і посипати борошном,вилити тісто,розрівнявши його ложкою.Ставимо випікатися на 20хв. до духовки при 180"
Готуємо сиркову масуЖелатин замочуємо у підігрітому молоці,яйця збиваємо з цукром пудрою,додаємо сир,гарно збити міксером,масло,добре збиваємо і додаємо розчинений желатин.Продовжуємо збивати до пухкої маси.
Тим часом наш бісквіт-вже готовий,дуже ніжний получився)дістати його,охолодити.
Різнокольорова галяретка в холодильнику..-вже застигла, дістаємо її,нарізаємо на кубики.
На біквітну основу наливаємо частину сиркової маси,викладаємо галяреткові кубики,і заливамо рештою сиркової маси.Ставимо на холод на 1 годину.
Коли сиркова маса застигне-зверху залити червоним желе і поставити в холод.
Подавати,вийнятим з форми.
Цей яскравий сирник своїм смаком мені нагадує ніжний вершково-желейний тортик,у розрізі просвічується галаретка,наче янтар на сонечку,а сиркова маса рівненька і однорідна,як масло.Смак-чудовий!!!!
Раджу спробувати)
Автор готувала сирник із зеленим верхом)