Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Майї-2
Оленка я
1 червня 2013 11:15
Повідомлення #451


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 1.07.2012

ICQ:--

Бали: 131
БРАВО!!!!!! як завжди Ви Маєчко на висоті, просто аж слюні течуть від ваших страв
Перейти на початок сторінки
Solka
1 червня 2013 13:11
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Майюся, рецепти безцінні! Подача страв вишукана :winked: Окреме дякую за рецепт печива "Каприз імператора", який дуже зацікавив, я ж пекти дуже полюбляю :smile:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
4 червня 2013 09:58
Повідомлення #453


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дякую,дівчатка,від усього серця!!!!!!!!!!!!!!
До чаю смакуйте -швидкий і смачний тортик!!!
Торт Рафаелло без випічки.
Перший раз побачила такий тортик на польському сайті mojewypieki від Дороті,а нещодавно знайшла подібний на say7,в икладаю перепис без змін від lenusya

2 упаковки печива крекер,можна взяти "Світоч" вершковий, знадобилося десь 1,5 упак)
200 гр. кокосової стружки
1 упаковка ванільного цукру
½ літра молока
200 гр.вершкового масла
¾ ст. цукру
2 жовтки
2 ст.л. пшеничного борошна
2ст.л. з верхом ванільного пудингу або картопляного крохмалю

Приготування:
1. Жовтки збити з ½ склянки цукру. Додати борошно, пудинг(чи крохмаль) і ½ ст. молока, знову збити міксером.
2. Молоко, що залишилося, довести до кипіння з цукром, що залишився,, додати приготовану масу і варити на маленькому вогні, поки рідина не придбає консистенцію пудингу. Охолодити.
3. Збити міксером вершкове масло, поступово додати охолоджену масу. Всипати ¾ кокосової стружки і перемішати. На дно круглої форми викласти крекери і накрити їх 1/3 кремової маси. Потім по черзі викласти шарами печиво і кремову масу(останній шар кремовий).
4. Посипати верх торта кокосовою стружкою і поставити в холодильник на 2-3 години.
Можна на один із шарів викласти подрібнений арахіс чи мигдаль
Верхній шар я ще посипала потертою підсмаженою вафельною стружкою.
Смачний тортик,ідея чудова))))

Я робила тортик у квадратній формі.
Наступного разу спробую приготувати на вафельних листах.

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 лютого 2014 17:49
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
10 червня 2013 18:40
Повідомлення #454


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Майя Шутенко
До чаю смакуйте -швидкий і смачний тортик!!!
Торт""Рафаелло""без випічки.

Майєчко, от я пізненько побачила таку смакоту!! Цікавенько, швиденько...стаю на чергу приготування))!!


Повідомлення відредагував Ксенічка - 10 червня 2013 18:40
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 червня 2013 09:06
Повідомлення #455


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Ксенічка!!! :a0a: Дякую всім серцем,я завжди рада бачити Вас на своїй сторіночці,запрошую,пригощайтеся сирничком!!!


Сирник кольоровий (з польського блогу выд Дораті)
Сподіваюся,що переклад пройшов у мене :smile: вдало,сирник вийшов -просто фантастичний на смак,щиро дякую автору)
Основа бісквіт
1/5 пачки вершкового масла-50г
2/3 склянки борошна-120г
1\3 склянки цукру 80г
2 яйця-дуже свіжі)))
1/2 ст.л.порошку до печива

Сиркова маса
700г свіжого кисломолочного сиру,тричі перетертого на сито
1 упаковка желатину 20г
1/3 склянки молока
3 яйця
2/3 склянки цукру-пудри 160г
1/2 пачки вершкового масла 125г
Серединка
2галаретки червоних
1 галаретка зелена
1 галаретка помаранчова
Приготування
Одну червону , помаранчову і зелену галаретку розпустити у гарячій воді,кожну в окремій мисочці,з розрахунку 2/3 склянки на 1 упаковку.Поставити в холод.Другу червону галаретку розчинити і залишити мисочку на столі.
Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром до пухкої маси,додати борошно з порошком до печива і масло.Все збити міксером.
Круглу тортівницю,з роз;ємними бортиками,змастити маслом і посипати борошном,вилити тісто,розрівнявши його ложкою.Ставимо випікатися на 20хв. до духовки при 180"
Готуємо сиркову масу
Желатин замочуємо у підігрітому молоці,яйця збиваємо з цукром пудрою,додаємо сир,гарно збити міксером,масло,добре збиваємо і додаємо розчинений желатин.Продовжуємо збивати до пухкої маси.
Тим часом наш бісквіт-вже готовий,дуже ніжний получився)дістати його,охолодити.
Різнокольорова галяретка в холодильнику..-вже застигла, дістаємо її,нарізаємо на кубики.
На біквітну основу наливаємо частину сиркової маси,викладаємо галяреткові кубики,і заливамо рештою сиркової маси.Ставимо на холод на 1 годину.
Коли сиркова маса застигне-зверху залити червоним желе і поставити в холод.
Подавати,вийнятим з форми.
Цей яскравий сирник своїм смаком мені нагадує ніжний вершково-желейний тортик,у розрізі просвічується галаретка,наче янтар на сонечку,а сиркова маса рівненька і однорідна,як масло.Смак-чудовий!!!!
Раджу спробувати)



Автор готувала сирник із зеленим верхом)

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 19 січня 2014 14:55
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
11 червня 2013 09:54
Повідомлення #456


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: Майя Шутенко
Сирник кольоровий
оце таксирник, смачниййй мабуть, дуже хочеться його спробувати. :winked:
Перейти на початок сторінки
Dolishnia
11 червня 2013 10:56
Повідомлення #457


Молода господинька
  • 34

Репутація: 78
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 162
Реєстрація: 22.02.2013

ICQ:--

Бали: 569
Дуже гарний сирник, наче ввібрав в себе барви сонячного літа!!!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
11 червня 2013 20:13
Повідомлення #458


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: Майя Шутенко
Сирник кольоровий

Цитата: Майя Шутенко
Смак-чудовий!!!!
Раджу спробувати)

Дорогенька Майєчко :love: , сирник дуже красивий , сонячний, радісний!! Як то наздогнати)) все те чим ви так смачненько та гарненько пригощаєте))?.. Дуже захотілось мені кусочок)) ...чуть побалакаю тут з усіма по..краплиночці і побіжу )) приготую..( відзвітую.. :no: )

Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
11 червня 2013 20:20
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Майя сирник чудовий і різнокольоровий.
Чекаю свіжий творог і обовязково зготую.
А якої фірми галаретки дають такий гарний колір?

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
KASYA
11 червня 2013 22:25
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
"Каприз імператора",Торт"Рафаелло""без випічки, закуска "Рафаелло", "Сирник кольоровий" - скільки різної смакоти! Дякую за хороші страви :m05004: :18e0:

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 05:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100