Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з борошна » Абрикосовий бісквіт
 

Абрикосовий бісквіт

8 серпня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з борошна, Випічка, Рецепти тіста, Все інше
 

Абрикосовий  бісквіт

300 мл абрикосового п"юре
3 ст. л. сметани
2 курячі яйця
3/4 скл. цукру (у мене склянка 250 мл) -
2,5 скл. пшеничного борошна
1,5 ч. л. розпушувача
1 ч. л. коньяку ( рому)

Вбити яйця з цукром, додати абркосове п"юре, сметану, коньяк (ром) - вимішати.
Окремо змішуємо пересіяну муку та розпушувач.
Муку акуратно вимішуємо із рідкими компонентами.
Випікаємо у духовці при температурі 160-180 градусів (якщо газова).
Кількість коржів та час випікання залежать від вашої форми для випікання. Головне не відкривайте духовку перші 20 хвилин.

У мультиварці цей бісквіт випікається протягом 55 хв.

Джерело: Авторський

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (15 жовтня 2013 09:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
ОЛЕСЯ,бісквіт дуже апетитний,пухкий ,високий.Дуже гарний колір)
Дякую за чудовий рецепт)))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100