Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з борошна » Абрикосовий бісквіт
 

Абрикосовий бісквіт

8 серпня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з борошна, Випічка, Рецепти тіста, Все інше
 

Абрикосовий  бісквіт

300 мл абрикосового п"юре
3 ст. л. сметани
2 курячі яйця
3/4 скл. цукру (у мене склянка 250 мл) -
2,5 скл. пшеничного борошна
1,5 ч. л. розпушувача
1 ч. л. коньяку ( рому)

Вбити яйця з цукром, додати абркосове п"юре, сметану, коньяк (ром) - вимішати.
Окремо змішуємо пересіяну муку та розпушувач.
Муку акуратно вимішуємо із рідкими компонентами.
Випікаємо у духовці при температурі 160-180 градусів (якщо газова).
Кількість коржів та час випікання залежать від вашої форми для випікання. Головне не відкривайте духовку перші 20 хвилин.

У мультиварці цей бісквіт випікається протягом 55 хв.

Джерело: Авторський

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Майя Шутенко (15 жовтня 2013 09:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
ОЛЕСЯ,бісквіт дуже апетитний,пухкий ,високий.Дуже гарний колір)
Дякую за чудовий рецепт)))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok ()
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 53
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100