|
Для великої буханки: 2 ч.л. сухих дріжджів 375 г пшеничного борошна 80 г кукурудзяного борошна 8 ст. л. пластівців Геркулес 2,5 ч.л. солі 2,5 с.т. ложки цукру 2,5 ст. л. сухого молока 38 г вершкового масла 320 мл. води
Закласти всі інгредієнти за технологією вашої хлібопічки. У мене Panasonic SD-257, в ній спочатку закладаються сухі інгредієнти, а вода вже остання. Режим випікання "Основний", колір скоринки темний, розмір буханки XL. Я люблю додавати кукурудзяне борошно грубого помолу, майже крупу, тоді м'які крупинки приємно відчуваються на зубах.
Смачного!
Джерело: Інструкція з експлуатації і рецепти до хлібопічки Panasonic SD-257
|
|