200 мл йогурта (я замінила на кефір) 150 – 170 г цукру 100 мл олії 250 г пересіяного борошна 50 г несолодкого какао-порошку 3 ч. л. розпушувача 10 г ванільного цукру (екстракт). 200 мл молока
Беремо йогурт (кисле молоко) , цукор та олію і збиваємо о білої однорідної пінистої суміші. Цю суміш вливаємо у борошно, змішане з какао та розпушувачем, поступово додаємо молоко і вимішуємо тісто ложкою протягом однієї хвилини. Тісто викладаємо у змащену маслом та посипану борошном форму. Випікаємо 25 – 35 хв при температурі 160-180 градусів. У мультиварці цей бісквіт печеться 50-55 хв. Бісквіт можна нарізати після того як охолоне. Він смакує із будь-яким кремом. Смачного !
Джерело: простори інтернету та авторські зміни
|