Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з борошна » Абрикосовий бісквіт
 

Абрикосовий бісквіт

8 серпня, 2013  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з борошна, Випічка, Рецепти тіста, Все інше
 

Абрикосовий  бісквіт

300 мл абрикосового п"юре
3 ст. л. сметани
2 курячі яйця
3/4 скл. цукру (у мене склянка 250 мл) -
2,5 скл. пшеничного борошна
1,5 ч. л. розпушувача
1 ч. л. коньяку ( рому)

Вбити яйця з цукром, додати абркосове п"юре, сметану, коньяк (ром) - вимішати.
Окремо змішуємо пересіяну муку та розпушувач.
Муку акуратно вимішуємо із рідкими компонентами.
Випікаємо у духовці при температурі 160-180 градусів (якщо газова).
Кількість коржів та час випікання залежать від вашої форми для випікання. Головне не відкривайте духовку перші 20 хвилин.

У мультиварці цей бісквіт випікається протягом 55 хв.

Джерело: Авторський

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (15 жовтня 2013 09:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
ОЛЕСЯ,бісквіт дуже апетитний,пухкий ,високий.Дуже гарний колір)
Дякую за чудовий рецепт)))
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 2
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100