|
300 мл абрикосового п"юре 3 ст. л. сметани 2 курячі яйця 3/4 скл. цукру (у мене склянка 250 мл) - 2,5 скл. пшеничного борошна 1,5 ч. л. розпушувача 1 ч. л. коньяку ( рому)
Вбити яйця з цукром, додати абркосове п"юре, сметану, коньяк (ром) - вимішати. Окремо змішуємо пересіяну муку та розпушувач. Муку акуратно вимішуємо із рідкими компонентами. Випікаємо у духовці при температурі 160-180 градусів (якщо газова). Кількість коржів та час випікання залежать від вашої форми для випікання. Головне не відкривайте духовку перші 20 хвилин.
У мультиварці цей бісквіт випікається протягом 55 хв.
Джерело: Авторський
|
|