Ксенічка
Женічка
Дякую всім серцем
, дорогі дівчатка за сонячне тепло і родинний затишок,який створюють на форумі Ваші неповторні відгуки і коментарі,вдячна всім господинькам за оцінки!!!
Сьогодні вранці я приготувала печиво,яке дуже люблять у моїй родині.Воно солодкувато-солоне,ніжне,пухке,хрумке і м"яке.Схожий рецепт я писала в перших сторінках,але там ми печемо хрустики в духовці.
Зникає-в мить,до чаю ,до кави,або так просто похрумати
"
печиво
"Каприз імператора"журнал"Золоті рецепти читачів"-2008
1 плавлений
сирок розтерти з 1 яйцем,якщо він пастоподібний ,чи натерти на дрібну терку ,заморозивши перед використанням,-додати 1/3 склянки цукру,0,5ч.л.солі,0,5 ч.л.соди,погашеної в оцті і досипати борошно на тісто,як для вареників.У мене пішло десь 1,5 склянки.Я підсипала і вимішувала.Дуже добре міситься,легко,швидко!!!!!
Розкачати пласт в товщину до 3-5 мм і вирізати формочками печиво!Під час випікання печиво робиться пухке,як подушечка,підростаючи в три рази)
Смажити з обох сторін на олії,наливаючи до середини виробів,.Смажаться неймовірно швидко,у мене мало не пригоріли
,встигай знімати і смакувати!!!
Я використала формочки у вигляді рибки,то моє печиво сьогодні - "Золота рибка"
Смакота,спробуйте,дівчатка,приготуйте своїм діткам.Більш простого рецепта смачного печива-я не зустрічала)
Час приготування-15хвилин!!!!!!!!!!!!!!
Олія у виробах не відчувається)))
для Вас, любі матусі для моїх дорогих гостейдля Вас,мої дорогі