Дорогі gutka
Irina
muroslava 07
if221181pii ,Іванкаколи читаю Ваші теплі слова,то хочеться кожного ніжно обійняти і подякувати за душевність і увагу!
На Паску робила печінковий рулет від Каті-дуже смачно!
Сьогодні
печінковий паштет,оформити вирішила у вигляді ось таких їжачків.Дітям буде цікаво.Рецепт власний.
Для паштету:
1 кг печінки
0,5 кг підчеревини
100 гр.телятини
1 велика морквина
1 цибулина
спеціїї за смаком
для оформлення
100 гр.вершкового масла
біла кокосова стружка
петрушка,укропчик
Печінку,підчеревину,телятину і овочі зварити до готовності(протягом 40 хв(.Потім все змолоти на м"ясорубці,окрім цибулі.Гарно збити ,додати сіль,перець за смаком.Я додаю ще трішки сушеного часнику в гранулах і базилік(це на любителя)Викласти у керамічну ,глиняну чи скляну посудину і поставити у духовку на повільний вогонь -хв. на 30 з моменту нагрівання .Готовий паштет зберігати у холодильнику.
При подачі на стіл можна оформити у вигляді їжачків -робимо кульки і обкачуємо їх у білій кокосовій стружці,очки і носик-чорний перець.Посадити на галявину із петрушки!Начинити кульки шматочками вершкового масла.
Мої поради-
обкачати їжачків можна і в подрібнених горіхах ,або прикрасити почищеними зернятами насіння соняшника.Виглядає дуже гарно!!!