Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
Славочка
16 квітня 2010 16:35
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майя, дякую за гарний рецепт. Такого ще в нас на сайті нема.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2010 20:44
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Olenochka, Volo-shka ,sunnygirl ,gutka ,idianka ,Славочка!
Дівчатка!Як мені приємно бачити Вас у себе в темці.Дякую за гарні відгуки!Торт дійсно дуже добрий.Сьогодні хочу спекти.Тільки маку буду додавати менше,0,5 склянки.Взагалі ,кількість складників для наповнення пляцків(мак,горіхи і родзинки) можна міняти і додавати за своїм власним смаком.Я люблю ,коли багато горіхів !

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 квітня 2010 00:32
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
17 квітня 2010 19:40
Повідомлення #363


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Сьогодні запікала крильця курячі під пікантним соусом.Рецептом поділилася співробітниця Тамара.Я спробувала-мені сподобалось.Так можна готувати стегенця і маленьких курчат.

0,5 кг курячих крилець помити,натерти приправою до шашлику і залишити для маринування на 30 хв.
Приготувати соус
1 ст.л. томатної пасти
1 ст.л. майонезу
0,5 ст.л. меду.
Цією масою гарненько змастити крильця,можна перемішати у посудині,щоб курятина була повністю у заливці.
Залишаємо крильця маринуватися ще на 30 хв.
Потім викласти у глибоку сковорідку і запікати на середньому вогні 30 хв.,періодично перевертаючи крильця , для рівномірного запікання.Виходять дуже рум"яні!!!!
Просто і смачно.


Мої доповнення:замість томатної пасти можна брати кетчуп гострий або томатний соус
Спеціїї:якщо приправа до шашлику містить тільки одні прянощі,то крильця треба посолити за смаком

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 26 квітня 2010 08:55
Перейти на початок сторінки
gutka
17 квітня 2010 21:37
Повідомлення #364


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Майя Шутенко
крильця курячі під пікантним соусом

оце смакота, я таке дуже люблю, апетитні, зі смачною скоринкою крильця tongue
Перейти на початок сторінки
Irina
17 квітня 2010 22:00
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Яка смакота! Просто вражає ота скоринка! love
Перейти на початок сторінки
muroslava07
17 квітня 2010 22:26
Повідомлення #366


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Дійсно смачно виглядає. Впевнена, можна з"їсти з пальцями. Ааааа.. як таким наніч дразнити!
Перейти на початок сторінки
if221181pii
18 квітня 2010 15:02
Повідомлення #367


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
РИбка супер!!! Оригінальний рецепт, аж слюнки течуть!!! А вироби з тіста на паску також дуже красиві. laughing
Перейти на початок сторінки
Іванка
18 квітня 2010 16:14
Повідомлення #368


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Торт дуже гарнийяк і рецепт,а курячі крильця вражаючі ДУЖе смачно виглядають
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
18 квітня 2010 16:20
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дорогі gutka
Irina
muroslava 07
if221181pii ,Іванка

коли читаю Ваші теплі слова,то хочеться кожного ніжно обійняти і подякувати за душевність і увагу!
На Паску робила печінковий рулет від Каті-дуже смачно!
Сьогодні печінковий паштет,оформити вирішила у вигляді ось таких їжачків.Дітям буде цікаво.Рецепт власний.



Для паштету:
1 кг печінки
0,5 кг підчеревини
100 гр.телятини
1 велика морквина
1 цибулина
спеціїї за смаком
для оформлення
100 гр.вершкового масла
біла кокосова стружка
петрушка,укропчик
Печінку,підчеревину,телятину і овочі зварити до готовності(протягом 40 хв(.Потім все змолоти на м"ясорубці,окрім цибулі.Гарно збити ,додати сіль,перець за смаком.Я додаю ще трішки сушеного часнику в гранулах і базилік(це на любителя)Викласти у керамічну ,глиняну чи скляну посудину і поставити у духовку на повільний вогонь -хв. на 30 з моменту нагрівання .Готовий паштет зберігати у холодильнику.
При подачі на стіл можна оформити у вигляді їжачків -робимо кульки і обкачуємо їх у білій кокосовій стружці,очки і носик-чорний перець.Посадити на галявину із петрушки!Начинити кульки шматочками вершкового масла.
Мої поради-обкачати їжачків можна і в подрібнених горіхах ,або прикрасити почищеними зернятами насіння соняшника.Виглядає дуже гарно!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 14 червня 2010 10:55
Перейти на початок сторінки
Іванка
18 квітня 2010 16:43
Повідомлення #370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Майя Шутенко
печінковий паштет,оформити вирішила у вигляді ось таких їжачків.Дітям буде цікаво.

Дуже гарне і веселе оформлення wink а колючки з масла чи з сиру ?
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 64
Гостей: 46
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100