Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцок"Серця трьох"
 

Пляцок"Серця трьох"

28 травня, 2015  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Випічка, Торти та тістечка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок"Серця трьох"

Форма 30*16
Бісквіт:
Яйця 6шт.
цукор 1скл.
борошно 1скл.
какао 3ст.л.

Бізе:
Білок 3шт.
цукор 100гр.
крохмаль кукурудзяний 1ч.л.

Апельсинова прослойка:
Апельсини:3шт.
цукор 4ст.л.
желатин 3ст.л.
вода 300мл

Крем:
Масло 250гр
Сгущене молоко 1б.
міцна кава 5ст.л.

Бісквіт:Яйця розділяємо на білки та жовтки.Білки збиваємо з цукром на міцну піну,поступово додаємо по-одному жовтки,збиваємо все разом.Додаємо борошно та какао,легко вимішуємо.Виливаємо тісто у форму застелену пергаментом і змащену маслом!Випікаємо 30 хв. при 180град.Бісквіт розрізаємо на два коржа.

Бізе:Білки збиваємо з цукром на великих обертах міксера до стійкої піни 15 хв.,всипаємо до білків просіяний крохмаль і обережно перемішуємо,викладаємо у форму застелену пергаментом і сушимо про 120 град. 2 год(орієнтуватися на свою духовку).

Апельсинова прослойка:
Желатин з цукром залити водою,залишити набухнути на 10хв.,потім прогріти на водяній бані і дати трохи остигнути. З апельсинів знімаємо шкірку(з неї можна зробити цукати).2 апельсини нарізаємо на маленькі шматочки(поки що,відкладаємо),1 апельсин збиваємо в блендері, вливаємо желатин,добре все вимішуємо,залишаємо при кімнатній температурі,щоб апельсинова маса почала гуснути,тим часом робимо крем!

Крем:
Розм'якшене масло збиваємо на невеликих обертах міксера зі згущенкою,по одній столовій ложці дадаємо міцну заварену каву,теж збиваючи але недовго,щоб не перебити крем і він не розслоївся!

Збираємо пляцок:
На один коричневий корж наносимо крем,кладемо корж з бізе,знову крем,викладаємо апельсинові шматочки,ставимо пляцок в холодильник,щоб він трохи охолодився.Далі викладаємо на апельсинові шматочки підостиглу апельсинову масу,яка за цей час вже почала загусати,зразу накриваємо другим коричневим коржем,легенько притискаємо,щоб апельсинова маса і корж з'єдналися!Ставимо пляцок в холодильник для охолодження!Прикрашаємо пляцок за бажанням,я покрила просто шоколадною помадкою!Смачного!

P.S.В апельсиновій прослойці замість апельсинової маси,якою треба покривати шматочки з апельсинів,можна використати апельсинову галяретку(желе)!
Збираючи пляцок я обгорнула його бортиками з фольги,викладаючи апельсинову масу,можна бути впевненим,що вона не розтечеться,якщо вона буде рідкувата!Після охолодження пляцка,обережно зняти фольгу!
Пляцок"Серця трьох"

Джерело: Пляцок-експеримент, поєднала зі складників,які найбільш полюбляє моя сім'я,назва також на їх честь!!!!!

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Кіра (28 травня 2015 19:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
ммммммммммм.....яка смакота!
 



#2 написав: Тереза (28 травня 2015 19:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 641
Казковий пляцок!!! belay
 



#3 написав: Krasotinka (28 травня 2015 20:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Кіра,
Тереза,дякую!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (28 травня 2015 21:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 437
Яскраво winked


--------------------
 



#5 написав: Darka (29 травня 2015 09:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 702
Цікавий пляцок belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Ксенічка (29 травня 2015 10:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Як смачненько та цікавенько!! love
 



#7 написав: Krasotinka (29 травня 2015 13:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
ОЛЕСЯ,
Darka,
Ксенічка,
Дякую,дуже приємно,що вам сподобалось! m0512
 



#8 написав: semurko (29 травня 2015 13:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Дуже смачне фото! Ви - молодчинка!


--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
 



#9 написав: Krasotinka (29 травня 2015 13:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
semurko,дуже дякую,я старалась!
 



#10 написав: Krasotinka (31 травня 2015 12:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
В цьому пляцку з апельсинової прослойки залишаються з апельсинів шкірки,з них можна зробити ось такі цукати і використовувати у випічці або так їсти!
 



#11 написав: Pygovo4ka (5 березня 2016 14:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 57
який сонячний розріз! спробую такий спекти.
 



#12 написав: Krasotinka (5 березня 2016 14:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Pygovo4ka,обов'язково спробуйте!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 17:46)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 17:27)
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька (Учора, 10:40)
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 02:03)
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 57
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100