|
форма 20х30 Маковий бісквіт: Яйця 7шт цукор 1 скл борошно 1 скл мак сухий 5 ст. л.
Безе: Білки 6шт цукор 1 скл. арахіс 100гр борошно 2ст.л.
Крем: Масло 250 гр варена сгущенка 150гр какао 1 ст.л.
Бісківт: Яйця збиваємо добре з цукром домішуємо борошно і мак. Випікаємо при 180 гр.до готовності. Інгредієнти вказані зразу для обох коржів. Безе : Збиваємо білки з половиною склянки цукру до піків.Перемішуємо в мисці обсмажений і подрібнений арахіс,борошно,та ще одну поливину цукру.Вводимо у білки,легко перемішуємо. Сушимо декілька годин в духовці при 120 гр. Крем: Збиваємо масло кімнатної температури,поступово додаємо згущенку і какао(підійде любий кавовий крем). Збираємо: Маковий корж,крем,безе,крем,маковий корж. Даємо пропитатись в холодильнику(я відразу порізала,то трохи було складно різати безе). Смачного!
Джерело: Рецепт з блогу "Моя кухонька",з моїми змінами.
|
|