Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцок"Серця трьох"
 

Пляцок"Серця трьох"

28 травня, 2015  |  Коментів (12)  |  Рубрика: Випічка, Торти та тістечка, Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок"Серця трьох"

Форма 30*16
Бісквіт:
Яйця 6шт.
цукор 1скл.
борошно 1скл.
какао 3ст.л.

Бізе:
Білок 3шт.
цукор 100гр.
крохмаль кукурудзяний 1ч.л.

Апельсинова прослойка:
Апельсини:3шт.
цукор 4ст.л.
желатин 3ст.л.
вода 300мл

Крем:
Масло 250гр
Сгущене молоко 1б.
міцна кава 5ст.л.

Бісквіт:Яйця розділяємо на білки та жовтки.Білки збиваємо з цукром на міцну піну,поступово додаємо по-одному жовтки,збиваємо все разом.Додаємо борошно та какао,легко вимішуємо.Виливаємо тісто у форму застелену пергаментом і змащену маслом!Випікаємо 30 хв. при 180град.Бісквіт розрізаємо на два коржа.

Бізе:Білки збиваємо з цукром на великих обертах міксера до стійкої піни 15 хв.,всипаємо до білків просіяний крохмаль і обережно перемішуємо,викладаємо у форму застелену пергаментом і сушимо про 120 град. 2 год(орієнтуватися на свою духовку).

Апельсинова прослойка:
Желатин з цукром залити водою,залишити набухнути на 10хв.,потім прогріти на водяній бані і дати трохи остигнути. З апельсинів знімаємо шкірку(з неї можна зробити цукати).2 апельсини нарізаємо на маленькі шматочки(поки що,відкладаємо),1 апельсин збиваємо в блендері, вливаємо желатин,добре все вимішуємо,залишаємо при кімнатній температурі,щоб апельсинова маса почала гуснути,тим часом робимо крем!

Крем:
Розм'якшене масло збиваємо на невеликих обертах міксера зі згущенкою,по одній столовій ложці дадаємо міцну заварену каву,теж збиваючи але недовго,щоб не перебити крем і він не розслоївся!

Збираємо пляцок:
На один коричневий корж наносимо крем,кладемо корж з бізе,знову крем,викладаємо апельсинові шматочки,ставимо пляцок в холодильник,щоб він трохи охолодився.Далі викладаємо на апельсинові шматочки підостиглу апельсинову масу,яка за цей час вже почала загусати,зразу накриваємо другим коричневим коржем,легенько притискаємо,щоб апельсинова маса і корж з'єдналися!Ставимо пляцок в холодильник для охолодження!Прикрашаємо пляцок за бажанням,я покрила просто шоколадною помадкою!Смачного!

P.S.В апельсиновій прослойці замість апельсинової маси,якою треба покривати шматочки з апельсинів,можна використати апельсинову галяретку(желе)!
Збираючи пляцок я обгорнула його бортиками з фольги,викладаючи апельсинову масу,можна бути впевненим,що вона не розтечеться,якщо вона буде рідкувата!Після охолодження пляцка,обережно зняти фольгу!
Пляцок"Серця трьох"

Джерело: Пляцок-експеримент, поєднала зі складників,які найбільш полюбляє моя сім'я,назва також на їх честь!!!!!

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Кіра (28 травня 2015 19:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
ммммммммммм.....яка смакота!
 



#2 написав: Тереза (28 травня 2015 19:36)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Казковий пляцок!!! belay
 



#3 написав: Krasotinka (28 травня 2015 20:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Кіра,
Тереза,дякую!!!
 



#4 написав: ОЛЕСЯ (28 травня 2015 21:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
Яскраво winked


--------------------
 



#5 написав: Darka (29 травня 2015 09:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Цікавий пляцок belay


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: Ксенічка (29 травня 2015 10:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Як смачненько та цікавенько!! love
 



#7 написав: Krasotinka (29 травня 2015 13:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
ОЛЕСЯ,
Darka,
Ксенічка,
Дякую,дуже приємно,що вам сподобалось! m0512
 



#8 написав: semurko (29 травня 2015 13:36)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 7
Дуже смачне фото! Ви - молодчинка!


--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
 



#9 написав: Krasotinka (29 травня 2015 13:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
semurko,дуже дякую,я старалась!
 



#10 написав: Krasotinka (31 травня 2015 12:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
В цьому пляцку з апельсинової прослойки залишаються з апельсинів шкірки,з них можна зробити ось такі цукати і використовувати у випічці або так їсти!
 



#11 написав: Pygovo4ka (5 березня 2016 14:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 49
який сонячний розріз! спробую такий спекти.
 



#12 написав: Krasotinka (5 березня 2016 14:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Pygovo4ka,обов'язково спробуйте!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100