Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Торти та тістечка » Торт «Intimité»
 

Торт «Intimité»

7 березня, 2015  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Торти та тістечка
 

Торт «Intimité»

Бісквіт:
борошно - 1 ч.л.
шоколад гіркий - 25 гр.
цукор - 75 гр.
яйце - 2 шт.
волоські горіхи - 25 гр.
какао порошок - 2 ст.л.

Грильяж:
цукор - 75 гр.
горіхи - 30 гр.
рідкий мед - 1 ст.л.

Вершково-шоколадний крем:
цукор - 45 гр.
жовтки - 4 шт.
молоко - 100 мл.
шоколад - 125 гр.
вершки (30% -35%) - 150 мл.
желатин - 3 гр.

Медово-вершковий крем:
цукор - 20 гр.
жовтки - 3 шт.
молоко - 150 мл.
мед - 1 ст.л.
вершки (30% -35%) - 150 мл.
желатин - 3 гр.
грильяж.

Бісквіт:
Горіхи змолоти в борошно.
Яйця ділимо на білки і жовтки. Жовтки розтираємо з цукром і горіхами подрібненими. Збиваємо до білого. На водяній бані топимо шоколад.
Додаємо в яєчно-горіхову суміш. Білки збиваємо в міцну піну.
Борошно перемішуємо з какао і додаємо до тіста. Додаємо пару ложок збитих білков.Обережно вводимо білки, що залишилися. Отримуємо тісто для ОДНОГО коржа! Виливаємо тісто в застелену форму 20см.Пекти 15-20 хв.Так само випікаємо другий корж.

Грильяж:
У пательню насипаємо цукор і додаємо мед. Нагріваємо до розплавлення цукру.Коли цукор розчиниться і суміш придбає карамельний колір швидко перемішати і зняти з вогню. Відразу ж вмішуємо горіхи.На заздалегідь розстелений пергамент виливаємо наш гарячий грильяж і розрівнюємо. Охолоджуємо.Подрібнюємо в мілку крихту.

Вершково-шоколадний крем:
Замочуємо желатин в 2 ст.л. молока. І розчиняємо його в мікрохвильовці головне щоб молоко не закипіло.Жовтки збиваємо з цукром.Знижуємо швидкість, але не перестаємо збивати і вливаємо обережно гаряче молоко.
Ставимо миску на водяну баню і варимо до загустіння. При цьому продовжуємо збивати! Суміш сильно збільшиться в об'ємі хвилин через 10 повинна загуснути. Важливо не перетримати.Розтоплюємо шоколад і додаємо в крем. І так само чинимо з желатином.Обережно перемішуємо.Всі вершки 150гр і 150гр збиваємо.Половину збитих вершків додаємо до шоколадного крему.
На самій низькій швидкості міксера вводимо вершки в крем.Один корж кладемо назад у форму і заливаємо нашим вершково-шоколадним кремом. Розрівнюємо і прибираємо в холодильник застигати.

Медово-вершковий крем:
Замочуємо желатин в 2 ст.л. молока. І розчиняємо його в мікрохвильовці.Жовтки збиваємо з цукром.Збиваючи додаємо гаряче молоко з медом.Ставимо миску на водяну баню і продовжуємо збивати і варити. Збиваємо поки суміш не загусне.Додаємо розчинений желатин і гарненько перемішуємо. Охолоджуємо.У остиглий крем додаємо решту половину збитих вершків і грильяж.Гарненько змішуємо.Дістаємо форму з холодильника і накриваємо другим коржем.Заливаємо вершково-медовий крем і розрівнюємо. Прибираємо в холодильник на 2 години щоб загус крем.
Заливаємо торт шоколадною глазур'ю.Я зробила подвійну порцію грильяжа для фігурок з нього і прикрасила ними торт.
Торт «Intimité»

Джерело: Рецепт з нету і мої зміни.

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: ro_sa (7 березня 2015 18:57)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 45
Цікавий тортик.
 



#2 написав: Darka (7 березня 2015 23:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Красивий розріз, по фотографії видно що смачний. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#3 написав: Krasotinka (8 березня 2015 12:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Назва торта Intimit (Франція) перекладається як "задушевність"! Трохи складний в приготуванні,але смак того вартий!
 



#4 написав: Тереза (9 березня 2015 19:46)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Мені сподобався тортик!!! belay
 



#5 написав: Krasotinka (5 травня 2015 21:06)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 110
Тереза, love
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 30
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100