Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Свята, традиції » Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)
 

Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

3 січня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Свята, традиції, Пісні страви, Страви з овочів та грибів, Страви з борошна, Національна кухня
 

Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Гарбузове тісто
250 г пшеничного борошна
150 г гарбузового п’юре (приготованого на пару )
2,5 г дріжджів ( 1 ч. л .)
10 г цукру (1 дес. л)
1/8 ч. л. солі
20-40 мл води
Біле тісто
250 г пшеничного борошна
140 мл теплої води (перекип’яченої)
2,5 г дріжджів ( 1 ч. л .)
10 г цукру (1 дес. л)
1/8 ч. л. солі

Готуємо гарбузове тісто
Замішуємо тісто із гарбузового п’юре, води , борошна, цукру, солі та дріжджів. Накриваємо тісто серветкою (полотенцем) та кладемо у тепле місце, щоб воно збільшилося у 2 рази.

Готуємо біле тісто
Замішуємо тісто з борошна, теплої води, цукру , солі і дріжджів. Накриваємо тісто серветкою (полотенцем) та кладемо у тепле місце, щоб воно збільшилося у 2 рази.
Коли тісто підійде обм'яти його, щоб не було бульбашок, якщо потрібно додати борошно, щоб воно стало щільніше.
Біле та гарбузове тісто ділимо навпіл (я частину тіста клала у холодильник на ніч, щоб зранку зробити свіжі крученики)
Розкачуємо по черзі гарбузове та біле тісто.
Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Кладемо гарбузове тісто на біле і розрізаємо 3 частини. Кожну частинку розрізати на кілька смуг (шириною 2-3 см), не дорізаємо до кінця близько 1 см. (на фото видно детальніше).
Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Скрутити смуги і викласти по колу , підігнувши кінці під низ виробу
Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Підготувати 6 кручеників, викласти на піддон і залишити на 10-15 хв, щоб підійшли.
Варимо на пару 13 хв. Виключаємо вогонь і через 3 хв поступово піднімаємо кришку. Зразу не можна відкривати, бо опадуть.
Готувала у мультиварці.
Ці крученики можуть стати чудовою стравою на Різдвяному столі.
Якщо збільшити кількість цукру у рецепті, то вони стануть десертом.

Джерело: Рецепт взяла з hlebopechka.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Darka (8 січня 2014 21:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Олеся,дуже гарний рецепт. tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (2 лютого 2014 02:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 396
Цитата: Darka
Олеся,дуже гарний рецепт.

Сподіваюсь сподобається. Раніше не думала, що на пару так смачно виходить .

Ось на свята знову готувала, трошки змінила форму і додала начинку з абрикосових цукатів


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100