Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Свята, традиції » Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)
 

Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

3 січня, 2014  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Свята, традиції, Пісні страви, Страви з овочів та грибів, Страви з борошна, Національна кухня
 

Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Гарбузове тісто
250 г пшеничного борошна
150 г гарбузового п’юре (приготованого на пару )
2,5 г дріжджів ( 1 ч. л .)
10 г цукру (1 дес. л)
1/8 ч. л. солі
20-40 мл води
Біле тісто
250 г пшеничного борошна
140 мл теплої води (перекип’яченої)
2,5 г дріжджів ( 1 ч. л .)
10 г цукру (1 дес. л)
1/8 ч. л. солі

Готуємо гарбузове тісто
Замішуємо тісто із гарбузового п’юре, води , борошна, цукру, солі та дріжджів. Накриваємо тісто серветкою (полотенцем) та кладемо у тепле місце, щоб воно збільшилося у 2 рази.

Готуємо біле тісто
Замішуємо тісто з борошна, теплої води, цукру , солі і дріжджів. Накриваємо тісто серветкою (полотенцем) та кладемо у тепле місце, щоб воно збільшилося у 2 рази.
Коли тісто підійде обм'яти його, щоб не було бульбашок, якщо потрібно додати борошно, щоб воно стало щільніше.
Біле та гарбузове тісто ділимо навпіл (я частину тіста клала у холодильник на ніч, щоб зранку зробити свіжі крученики)
Розкачуємо по черзі гарбузове та біле тісто.
Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Кладемо гарбузове тісто на біле і розрізаємо 3 частини. Кожну частинку розрізати на кілька смуг (шириною 2-3 см), не дорізаємо до кінця близько 1 см. (на фото видно детальніше).
Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Скрутити смуги і викласти по колу , підігнувши кінці під низ виробу
Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Гарбузові крученики (готуємо на пару в Піст)

Підготувати 6 кручеників, викласти на піддон і залишити на 10-15 хв, щоб підійшли.
Варимо на пару 13 хв. Виключаємо вогонь і через 3 хв поступово піднімаємо кришку. Зразу не можна відкривати, бо опадуть.
Готувала у мультиварці.
Ці крученики можуть стати чудовою стравою на Різдвяному столі.
Якщо збільшити кількість цукру у рецепті, то вони стануть десертом.

Джерело: Рецепт взяла з hlebopechka.ru

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Darka (8 січня 2014 21:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 705
Олеся,дуже гарний рецепт. tongue


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (2 лютого 2014 02:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 439
Цитата: Darka
Олеся,дуже гарний рецепт.

Сподіваюсь сподобається. Раніше не думала, що на пару так смачно виходить .

Ось на свята знову готувала, трошки змінила форму і додала начинку з абрикосових цукатів


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише muzarom (Сьогодні, 13:43)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d ()
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 52
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100