|
200 мл молока 7 г сухих дріжджів 1 яйце 1 ст. л. цукру 1 ч. л. солі 6 ст. л. олії 500 г борошна
Начинка: 400 г фаршу 2 цибулини мелений чорний перець сіль 2-3 ст. л. води олія
В теплому молоці розвести дріжджі і цукор. Залишити в теплому місці до утворення бульбашок. Потім добавити збите яйце, сіль і олію, перемішати. Суміш влити в борошно і замісити тісто. Воно має бути мяким і не липнути до рук. Тісто накрити і поставити у тепле місце, щоб воно збільшилося в 2 рази. Потім тісто розділити на невеликі кульки.
Цибулю почистити і нарізати кубиками ( я терла на терці), добавити до фаршу. Посолити, поперчити і добавити воду, перемішати.
Кульки розкачати, на середину кожного коржика викласти трошки фаршу. Защіпити края, але так щоб в середині залишився отвір.
На сковорідці розігріти олію і викладати біляші отвором вниз. Смажити до золотистого кольору, потім перевернути на другу сторону.
|
|