2 1/2 чашки борошна 1/2 чашки фундука 1/2 чашки гарбузового пюре 1 чашка цукру 1 ч. л. ванільного цукру 1 ч. л. розпушувача 1/2 ч. л. кориці 1/2 ч. л. меленого імбиру щіпка мускатного горіха щіпка меленої гвоздики 2 яйця щіпка солі
Приготувати гарбузове пюре. У великій мисці змішати сухі інгредієнти і прянощі. В іншій мисці збити яйця, гарбузове пюре і ванільний цукор. Змішати з сухою масою, тісто буде липким і грудкуватим. Тісто злегка вимісити. Якщо буде занадто липке, потрібно додати ще трошки муки, але воно все одно буде трохи прилипати до рук.
Розігріти духовку до 175C. Деко застелити папером. З тіста сформувати два продовгуваті батона.
Випікати приблизно 30-35 хвилин або поки тісто не стане золотисто-коричневого кольору. Вийняти з духовки, дати хвилин 10-15 охолонути, нарізати на смужки близько 1 см шириною.
Зменшити температуру в духовці 145С. Викласти біскотті знову на деко і запікати ще 25-30 хвилин, або поки печиво не стане коричневого кольору.
Повністю охолодити на решітці.
Джерело: Рецепт з ЖЖ з моїми змінами.
|