ОЛЕСЯ,
дякую)
Фото з телефону,тому вибачайте за якість)
Судак по королівськиФіле судака замаринувати у спеціях для риби,скропити лимонним соком,змастити майонезом і витримати 30 хвилин.
Викласти на дечко рядочками філе цілими шматочками і на кожен кладемо:
1шар-порізані пластинками сирі гриби;
2 шар-посічена зелена цибуля,сіточка з майонезу;
3 шар-потертий твердий сир і тоненькі шматочки помідорів-сіточка з майонезу
Ставимо запікатися на 20 хв
Курятина по гавайськиВідбите куряче філе замаринувати у спеціях,змастити майонезом ,витримати 15-20хв.,на кожний шматочок покласти по половинці ананаса і тоненьку полосочку солодкого перцю.
Посипати тертим сиром,покрити тоненькою сіточкою майонезу.
Запікати 20-30 хвилин
"
Гніздо колібрі"
Пропорції продуктів довільні
терту сиру картоплю( тремо на бурякову терку-великі отвори,сік відцідити))посолити,поперчити за смаком,змішати з майонезом:на 7-8тертих картоплин 3-3,5ст.л.майонезу
викласти
порційно на дечко,застелене фольгою, у вигляді "гнізда".
Зробити невеличке заглибення,покласти туди трішки кетчупу і кульку з фаршу(курячого,свинного,яловичого),розміром з перепелине яйце.
Зверху кладемо шар підсмажених з цибулею грибів ,посипаємо тертим твердим сиром , покриваємо тоненькою сіточкою майонезу.Можна по краю покласти солодкий перець.
Запікати 15-20 хв.
Прикрасити гілочками петрушки і подавати
на листках зеленого салату.Ідеї приготування страв взяла з журналів"Готовим вкусно"за 2008р
"Гніздо колібрі"- без фаршу .
варіант 1
Картоплю потерти,посолити,поперчити за смаком,додати підсмажену на олії сиру моркву(тремо на дрібну терку))дрібно посічену цибулю,підсмажену, перемішуємо і викладаємо купками на дечко , посипати тертим сиром.Можете додати грибочки ,якщо є)
варіант2
До потертої картоплі додати підсмажену на олії цибулю,порізану підкопчену корейку,бекон чи ковбаску-тоненькими полосочками,товщиною з сірник),викласти у вигляді "гніздечок" на деко ,зробити заглиблення і в кожне покласти по0,5 ч.л.кетчупу і вбити по сирому перепелиному яйцю.Посипати тертим сиром,миожна покрити тоненькою цівочкою майонезу і запекти до готовності.
Варіант 3-(на свинині з курячим фаршем)
Почищену картоплю потерти,додати посічену зелену цибулю,кріп,вимішати з майонезом і викласти на тоненькі шматочки відбивної з філейки свинини,зробити заглиблення ,в кожне покласти кетчуп і по маленькій кульці з курячого фаршу,зверху сир і сіточка майонезу.
Варіантів приготування цієї надзвичайно смачної страви-дуже багато,дайте своїй фантазії трішки політати і Ваші гості будуть у захваті.
Готувала "Гніздо колібрі"по різному:
з однієї картоплі і грибів,з яйцем перепела,з м"ясною кулькою ,-завжди не лишається жодного і всі хто спробував-записуюють рецептик.
Аромат від страви-неймовірний.
Ідею приготування цієї страви можна використати на будь-яку забаву!!!!
Таку страву добре брати на роботу до обіду,розігріти в мікрохв. печі.В дорогу,-смак ароматних домашніх дерунів!
Готується дуже швидко,можна хоч кожного дня пригощати свою родину смачненьким!