Дорогі дівчатка
Лесічка,Оленка,Ксенічка,Оксаночко,Вікуся,Катруся!!!,щиро дякую за коментарі!!Так приємно бачити Вас у себе на кухоньці!!!
Вдячна всім за оцінки і гарні слова!
Рецептик я вже написала на Головній,тепер додати хочу декілька корисних порад для господиньок,які будуть готувати ці загадкові "Стегенця"
Ось так виглядає "стегенце "перед смаженням,.
Тісто для "скоринки"можна приготувати простіше,більш пісне:сметану замінити кефіром і без майонезу;з ним легше працювати )Тісто має бути ,-
як на вареники,м"яке та еластичне.
1 склянка кефіру
2,5-3 склянки борошна
на кінчик ножа- соди
Розкачати в 0,5мм *Фаршу брати небагато,аби "стегенце"не було тяжким при смаженні.
*Замотувати тістом "стегенце"починайте від основі виробу і закріпіть тісто,притиснувши його до соломки.
*Соломка може стати крихкою,тому "стегенце"треба підтримувати рукою,коли обмотуєте тістом.
*Щоб фарш не був липким-руки змочуйте водою.
*Перед подачею на стіл-"стегенця"можна потримати декілька хвилин у духовці.
Дорогі дівчатка!!!
Якщо будуть питання-пишіть,з радістю відповім!!!!