Поки сезон гарбузів спішу поділитися смачним рецептом
Гарбузовий пиріг 100 мл олії
300 г гарбузового пюре
1 / 4 ч.л. морської солі (я брала звичайну)
115 г кефіру ( я брала кисле молоко)
300 г цукру
4 яйця (середнього розміру
320 г борошна
2,5 ч.л. розпушувача
1 / 2 ч.л. соди
3 / 4 ч.л. меленого імбиру
1 ч.л. меленої кориці
1 / 4 ч.л. меленої гвоздики
3 / 4 ч.л. меленого мускатного горіха
У кефір додаємо соду і перемішуємо. Гарбузове пюре , сіль , цукор , кефір і рослинне масло змішуємо кухонним комбайном або міксером на низькій швидкості (можна і вручну).
Додаємо по одному яйцю, перемішуючи до однорідності.
Борошно, розпушувач і спеції перемішуємо і просіюємо (я спеції не додавала). Спеції можна замінити на 2 неповні чайні ложки пряникової суміші.
На низькій швидкості вмішуємо в рідку масу суміш борошна з розпушувачем, у два прийоми.
Випікаємо у духовці 30 - 35 хв (форма 26 см) при 175 - 180 ° C, (готовність перевіряємо дерев"яною паличкою, тісто готове якщо не липне), а у мультиварці 55 - 60 хв.
Рецепт від Юлії з julycupcakes