Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
17 серпня 2012 23:23
Повідомлення #271


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Всім щиро вдячна за коментарі та плюсики в репутації.





Повідомлення відредагував oksana d - 21 серпня 2012 08:57
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 серпня 2012 08:34
Повідомлення #272


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Персики.


Краще консервувати половинками. Підготовлені персики укласти в банку. Наповнені банки залити гарячим сиропом (на 3 л банку я даю 0,5 л цукру), накрити кришками і стерилізувати: 1 л - 50 хвилин. Після стерилізації закатати і зберігати в прохолодному місці.



Цей рецепт в мене від співробітниці. Так персики закручую вже десь біля 8 років.

Повідомлення відредагував oksana d - 18 серпня 2012 08:36
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 серпня 2012 10:53
Повідомлення #273


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сирник із шоколадним тістом.


Тісто: 1 пачка маргарину, 10-15 ст.л. цукру, 1 упаковка порошку до печива, 1-2 пакетика ванільного цукру, 3-4 ст.л. какао, 1 ч.л. кориці, 500 г борошна.
Сирна маса: 1-1,5 кг домашнього сиру, 3-5 яєць, 1-1,5 склянки цукру, 200-300 г родзинок, 3-4 ст.л. манки, лимонна цедра.

Замісити тісто з поданих складників. Розділити на дві частини. Одну частину покласти в морозилку.
Яйця збити з цукром, додати до перемеленого сиру, а також решту складників, добре вимішати.
Одну частину тіста викласти у форму, на неї - сиркову масу. Зверху потерти решту тіста. Пекти при 170 С - 55 хвилин.



Рецепт із журналу "Рецепти господині" з деякими змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 18 серпня 2012 10:56
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 серпня 2012 13:41
Повідомлення #274


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Ліниві голубці(печені в духовці).


Нам потрібно: 700 - 900 г фаршу, невелика капустина, 1 цибулина, 1 склянка рису, 2 зубчики часнику, 1 яйце, сіль, перець, 1 морквина.
Для підливи: 1,8 літра води, 2,5 ст.л. борошна, 2 ст.л. томатної пасти, 2 ч.л. солі, 5 ч.л. цукру, 2 лаврових листочки, за бажанням зелень.

Натерти на грубій терці капусту і обсмажити з цибулею і морквою на олії майже до готовності, посолити, остудити. Рис відварити в підсоленій воді. У великій посудині змішати капусту, рис, фарш , подрібнений часник,яйце. Посолити, поперчити. Мокрими руками сформувати голубці і викласти на деко. Поставити деко у розігріту духовку до 250 С на 20 хвилин. Вони мають трошки зарумянитися.
Каструлю з водою поставити на вогонь. Розвести борошно окремо у холодній воді, щоб не було грудочок. У каструлю з теплою водою додати томатну пасту, сіль, цукор, лаврове листя, зелень і перемішати. Довести до кипіння і при інтенсивному помішуванні помаленьку влити розведену муку. Довести до кипіння.
Деко із голубцями вийняти із духовки і залити підливою. Поставити в духовку на 10-15 хвилин. Потім зменшити температуру до 180 С і тушкувати голубці ще 40 хвилин. Смачного!




Повідомлення відредагував oksana d - 30 серпня 2012 20:22
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
18 серпня 2012 14:36
Повідомлення #275


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: oksana d
Ліниві голубці(печені в духовці).
Ой така смакота, аж самій захотілося кісочок посмакувати.
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 серпня 2012 16:35
Повідомлення #276


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Маринована стручкова квасоля.


Маринад на 1 літр води:1,5 ст.л. солі, 3 ст.л. цукру, 1ч.л. лимонної кислоти.

Зрізати кінці стручків, нарізати, як вам більше подобається. Бланшувати в киплячій воді 5 хвилин. В банки на дно покласти 2-3 зубчики часнику, 5 горошин перцю, можна гілочку кропу, потім викласти квасолю. Все зєднати для маринаду, закипятити і киплячий маринад залити в банки з квасолею на 1,5 см нижче від верхнього краю, накрити кришками і стерилізувати 0,5 л - 15-20 хвилин. Геометрично закрити і накрити ковдрою на добу.



Зимою із цієї квасолі можна робити салати.
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 серпня 2012 23:28
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
На днях я закручувала перець, може когось зацікавить рецепт:

Маринований перець.


Маринад: 1,5л води, 200 г цукру, 250 г оцту, 300 г олії, 2,5 ст.л. солі.

Перець почистити і порізати на 4 частини. Приготувати маринад і порціями варити в ньому перець протягом 10 хвилин. Зварений перець викласти у банки, додати декілька зубчиків часнику, залити маринадом, в якому варився перець. Стерилізувати 1л банку - 15 хвилин.



Рецепт від мами

Повідомлення відредагував oksana d - 18 серпня 2012 23:36
Перейти на початок сторінки
Лорі
19 серпня 2012 08:42
Повідомлення #278


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: oksana d
Персики.

"Сонечко" в банці :winked:

Повідомлення відредагував Лорі - 19 серпня 2012 08:50
Перейти на початок сторінки
oksana d
19 серпня 2012 12:55
Повідомлення #279


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Улюблені канапки.


Нам потрібно: батон, масло, часник, майонез, яйця, зелень, шпроти.

Тонко нарізати батон, намазати трошки маслом і запекти в духовці з двох сторін. Потім канапки натерти часничком, обмазати майонезом. Зверху викласти кусочок вареного яйця, рибку і зелень. Можна кусочок лимона.



Рецепт з нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 20 серпня 2012 16:00
Перейти на початок сторінки
oksana d
19 серпня 2012 14:26
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Котлетки "Пташине молоко"


Нам потрібно: 1 кг фаршу, 1 яйце, 3 ст.л. майонезу, сіль і приправи.
Начинка: 100 г твердого сиру, 2 ст.л. вершкового масла, 2 зварених яйця.
Кляр: 1 склянка борошна, 3/4склянки молока, 2 яйця, сіль.

До фаршу додати яйце, майонез, посолити, додати приправи і добре перемішати. Сир натерти на дрібній терці , розтерти з вершковим маслом і порізаними яйцями. Із фаршу зробити коржики і нафарширувати їх начинкою, придати їм форму котлет. Приготувати кляр. Кожну котлетку обмакнути в кляр і обсмажити на олії. Смачного!



Рецепт з нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 20 серпня 2012 15:55
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 вересня 2020 12:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100