Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
Іванка
15 серпня 2012 20:16
Повідомлення #261


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Ох і смачно тут!!! Ну ти просто молодець кожного дня щось новеньке і смачненьке :winked: +++++
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
15 серпня 2012 20:48
Повідомлення #262


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: Іванка
кожного дня щось новеньке і смачненьке

Це да!!!
От би мені колись таку невістку!!!
Перейти на початок сторінки
oksana d
15 серпня 2012 21:18
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
В мене завтра на роботі невелика забава, то я приготувала до картопельки рагу, вийшло досить смачно.
Пікантне рагу.


300 г свинини, 2 цибулини, 2 зубчики часнику, 1 болгарський перець, 1 морквина, 3 ст.л. томатної пасти, 0,5 головки капусти, сіль, спеції, олія, цукор.
Мясо помити, обсушити і нарізати невеликими кусочками. Обсмажити на олії зі всіх сторін ло румяної корочки. Мясо витянути і на тому жирі посмажити порізану цибулю, кубиками перець, скибочки моркви і дрібно нашинковану капусту. Добавити томатну пасту , готувати помішуючи 5 хвилин.
Влити воду, посолити, приправити спеціями, додати трошки цукру. Додати мясо і тушити під кришкою 40 хвилин, періодично помішуючи, і при необхідності доливати воду. За 1-2 хвилини до готовності додати порізаний часничок. Смачного!



Рецепт із журналу "Блик для женщин" із деякими моїми змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 15 серпня 2012 21:33
Перейти на початок сторінки
Іванка
16 серпня 2012 08:01
Повідомлення #264


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Подоляночка
От би мені колись таку невістку!!!

І я б теж не проти мати таку невісточку;) Бо зараз розлінилася не хочу ні варити ні пекти) Оксанка так тримати !!
Перейти на початок сторінки
oksana d
16 серпня 2012 21:29
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачковий кекс з кокосом.


Нам потрібно: кабачок натертий на грубій терці - 2 склянки по 250 мл, кокосова стружка - 1 склянка , 3 яйця, 360 г цукрової пудри ( я давала цукор), 480 г борошна, 240 мл олії, 0,5 пакетика порошку до печива, 1,5 ч.л. кориці, сіль.

Яйця збити з цукровою пудрою до отримання пишної світлої маси. Борошно просіяти з порошком до печива, додати корицю, стружку кокосову і щіпку солі. Підмішати яєчну масу і тертий кабачок ( добре віджати від соку). Влити олію і масу дуже добре перемішати. Духовку нагріти до 180 С. Форму змазати олією і присипати борошном. Тісто вилити у форму і випікати 35-40 хвилин ( я випікала біля години, бо збоку схопилося, а середина була сира).
Готовий кекс витянути з духовки і дати , щоб він вистиг у формі. Потім перекласти на блюдо і посипати пудрою.



Рецепт знайшла на сайті "Хлібопічка"


Повідомлення відредагував oksana d - 16 серпня 2012 23:01
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
17 серпня 2012 10:27
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Оксаночка знову нас вирiшила почастувати !!!
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
17 серпня 2012 10:29
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
А рецепти обов"язково вiзьму на замiтку !
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 серпня 2012 21:12
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Паприкаш із стручкової квасолі ( лопатки).


На 0,5 кг квасолі нам потрібна 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику, 200- 300 г ковбаси, 200 г сметани.
Стручкову квасолю перебрати, зачистити від плодоніжки і лика, нарізати кусочками ( як вам більше подобається). Відварити від підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.
Цибулю нарізати півкружальцями, пісмажити на олії, додати червоний мелений перець і порізану ковбаску,трошки її посмажити разом із цибулею , з"єднати з лопатками. Тушити на маленькому вогні декілька хвилин. Наприкінці тушкування влити сметану, щоб вона кіпнула буквально 2-3 хвилини і заправити розтертим часником. Смачного!



Це любима страва мого чоловіка , тому готую її досить часто.

Повідомлення відредагував oksana d - 17 серпня 2012 21:14
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 серпня 2012 22:27
Повідомлення #269


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Баклажани з аджикою.


3 кг баклажанів, 3 кг помідорів, 1 кг солодкого перцю, 2 головки часнику, 2 гіркі перці, 0,5 склянки цукру, 2,5 ст.л. солі, 3 ст.л. 9% оцту, олія.

Овочі ,крім баклажанів змолоти на мясорубці. У великій каструлі поставити на вогонь, довести до кипіння. Баклажани порізати кружальцями. Покласти їх в киплячу аджику, додати сіль і цукор, влити олію. Варити на невеликому вогні 20 хвилин з моменту закипання( я варила 30 хвилин). В останній момент влити оцет, розмішати і викласти в банки стерильні. Закрити стерильними кришками. Перевернути , накрити і залишити до повного остигання. Я для перестраховки ще стерилізувала - 1 л - 15хв.
В мене вийшло 5 літрових банок + трошки попробувати.



Рецепт із журналу "Добра кухня".

Повідомлення відредагував oksana d - 17 серпня 2012 22:30
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 серпня 2012 22:40
Повідомлення #270


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Мариновані помідори.


Цей рецепт перейшов мені від моєї матусі.

В банку кладемо на дно 6 зерен чорного перцю, зелень петрушки і кропу, 3-4 дольки часнику. Розкладаємо помідори, поміж них 2 лаврових листочки, зверху теж можна покласти зелень. Залити маринадом і стерилізувати 1-л банку приблизно 5 хвилин.
Маринад на 3 л банку: 1300 л води, 2 ст.л. солі, 3 ст.л. цукру, 4 ст.л. оцту. Це все варити 5 хвилин.


Повідомлення відредагував oksana d - 17 серпня 2012 22:43
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 59
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100