marinka
то воно так підходить чи шо? Бо тісто яке підійшло то легке...
То можна вже з начинкою у воду?
Я не знаю, що там відбувається у тому тісті (суцільний парадокс. Ми ж звикли на тепле ставить.) Але саме в воді воно підходить і стає дуже еластичним, приємним. Я роблю на півлітри, бо на літру для нас трьох - забагато
І 50 гр дріжджів. Коли його в воду кинути, тісто потоне. А через 15-20 хвилин спливе догори. То знак, що можна вже перемісити і робити пиріжки. Літом я роблю їх з вишнями довгенькими, кругленькими і жарю як у фрітюрі. А з солоною начинкою просто на сковорідці. Щодо того щоб з начинкою - у воду, marinka, то точно не варто!