Конвертики з сиром.3,5 ст.муки
25гр. дріжджів
100гр.цукру
180мл.молока
3 жовтки
120гр.розтопленого верш.масла
1ч.л.солі
Сирна начинка500гр.сиру
100гр.цукру
2жовтки
2п.ван.цукру
2ст.л.крохмалю(я давала манку)
20гр.роз.верш.масла
пів ст.ізюму, Цедра з одного лимона.
Замісити тісто воно має бути мягке,злегка липке. Накрити полотенцем і дати підійти 1 год. За цей час готуємо начинку. Добре перетираємо сир і додаємо всі інші інградієнти. Тісто ділимо на дві частини,розкатуємо товщиною пів сантиметра,нарізаємо квадратики розм.7см. на середину ставимо начинку,і зготаємо конвертиком(всі кути по черзі до середини,і змочуємо водою щоб прилипли). Викладаємо на бляшку і даємо постояти 30хв. Після чого змащуємо збитим яйцем і випікаємо приблизно 15хв. Готові посипаємо пудрою.
Рецепт взяла з http://www.livejournal.com/