Вчора до мене в гості приходила моя мама. Разом з нею ми напекли пиріжків і струдлів. Пиріжки робили з мясом і вишнями, а струдлі з маком. Рецепт пиріжків перевірений, завжди ним користуємось, нам його колись наша колега Наталя на роботі дала. Велике їй спасибі!
Рецепт :
1л. - молока
1ст. - олії
1ст. - цукру
100 гр. - дріжджів
3 яйця
борошно
Молоко закипятити, додати олію і цукор. Остудити, додати дріжджі, яйця. Замісити тісто й поставити в тепле місце на 1 годину, щоб добре підійшло. Тим часом ми приготували начинку для пиріжків і струдлів.
Тісто на пиріжки розкачували тоненько, а начинки клали побільше (я такі пиріжки найбільше люблю
). Сформовані пиріжки залишали на декові, щоб підійшли, потім мазали яйцем. Далі ставили в духовку і випікали до румяного кольору. Пиріжки дуже смачні.
Фотографію виставляю лише сьогодні, бо вчора чомусь не працював інтернет.