Наталочко!! Зайшла ще раз подякувати за Золотий рецепт ягідного асорті ,а також огірочків по польськи!!! Смакота,неповторно,оригінально!! Вдячність за асорті від моїх друзів,перепис став справжнім хітом,записаний у нотатниках,як улюблений!!! Бажаю море натхнення і вдячності від гостей за спокусливі страви,якими вони смакуватимуть на Твоїй чарівній Кухоньці!!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 24 серпня 2011 14:23
Кому ще не набридла епопея консервація-2011 хочу запропонувати рецепт Салату" Квасоля з баклажанами" Для салату необхідно взяти: 1 кг квасолі( необхідно попередньо її зварити до готовності,але,щоб не розварилася); 2кг баклажан(порізати кубиками) 0,5 кг перцю болгарського(порізати кубиками) 0,5кг моркви( на мілку тертку) 0,5кг цибулі( нарізати кубиками) 2,5кг помідор( через мясорубку) Беремо велику кастрюлю на газ і тушимо всю цю масу -поєтапно лиємо на дно 0,5 л олії, кипить олія кидаємо моркву, потім цибулю,щоб чуть піджарилася, далі кидаємо баклажани,перець,помідори, в кінці квасолю.У цю массу кидаємо-100мл оцету, 150 гр цукру, 70 гр солі. Тушити до готовності.( приблизно тушила 1,5 год)Вихід 11 півлітрових банки. В оригіналі рецепта розкодати гарячим у стерильні банки і закатати.А я ще стерилізавала 15 хвилин. Смачного!
Хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування Мантів
ось які вони справжні Манти - недарма мій начальніка раніше, так вихваляв!
Цитата: Yatsan
Рецепт Чебуреків із сирного тіста
Все, тепер чебуреки будуть за мною ходити поки їх не приготую Дякую за рецепт! Тісто має бути дуже смачним
Повідомлення відредагував Solka - 11 вересня 2011 15:54
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Кому ще не набридла епопея консервація-2011 хочу запропонувати рецепт Салату" Квасоля з баклажанами"
Наталю!!! Твої прекрасні ідеї консервування,-кожного разу з радістю буду заносити до улюбленого нотатника!!Радуй нас і надалі своїми шедеврами!! Хочу подякувати за Твою фантазію,смачні рецепти і цікаві родзинки,які кожну Твою страву роблять особливою і неповторною!!!! З повагою Майя
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 11 вересня 2011 16:23
Хочу запропонувати вам рецепт "Заправка до борщу",але взагалі це сам борщ з банки.Особливо стає в пригоді для студентів,та дуже зайнятих господинь,щоб швидко приготувати та смачно. Беремо 4кг буряка ( на тертку бурякову потерти) 1кг моркви ( на тертку для моркви потерти) 1кг перцю ( соломкою порізати) 1кг цибулі ( подрібнити кубиками) 4 стакани сирої квасолі- зварити (отримаєм 8 стаканів вареної) 5кг помідор( змолоти на блендері) 100 гр води 0,5л олії 100мл оцету 100гр цукру 2ст ложки солі В велику кастрюлю влити воду,олію,оцет,цукор,сіль -довести до кипіння,додати буряк-варити-40 хвилин(щоб кипіло),далі кидаємо цибулю,моркву,перець,помідори-варити ще1 год,далі кидаємо квасолю вже зварену й кипятимо ,ще 20 хвилин,далі в банки.В оригіналі рецепта в стерильні банки і закатуємо,я ще стерилізую-0,5 л банки -20 хвилин. Смачного! Фото пізніше буде!
Повідомлення відредагував Yatsan - 26 вересня 2011 18:45
Наталю, мені дуже заімпонував рецепт квасолі з баклажанами - оригінальна страва! Борщ також смакота, але я люблю, щоб буряків було більше, ніж помідорів - щоб був такого насиченого кольору .
Хочу запропонувати рецепт смачного тортика від моєї колеги Валі ,чимось він схожий на тортик шоколад на кипятку ,але рецепт приготування інший.
торт "Улюблений"
Коржі: 3 яйця 200 гр цукру 3 ст.ложки сметани 150 гр масла 1ст.л. соди погасити ( я соди кидаю менше) 1стакан муки 3 ст. ложки какао. Яйці взбити з цукром , додати сметану, розмякшене масло, соду погашену, муку з какао. Випікаю 4 коржі, при темп-180 гр.-10-15 хв( у мене пеклися ще менше,мабуть все залежить від духовки)
Крем сметана з цукром- взбити і перемастити. Особливість цього тортика в тому , щоб сметанним кремом був змащений і верх і боки . Я змастила звечора дала ,щоб трішки протявся кремом.Зранку коржі таять в роті.Дуже смачний і ніжний Рекомендую.Всім смачного! Тортик випікала моя 12 річна донечка.
Повідомлення відредагував Yatsan - 15 січня 2012 10:44