Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачні страви моєї родини., Найкращі рецепти, які готую я,мої рідні та друзі.
Майя Шутенко
24 серпня 2011 14:22
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

Наталочко!! :3fb:
Зайшла ще раз подякувати за Золотий рецепт ягідного асорті ,а також огірочків по польськи!!!
Смакота,неповторно,оригінально!!
Вдячність за асорті від моїх друзів,перепис став справжнім хітом,записаний у нотатниках,як улюблений!!!
Бажаю море натхнення і вдячності від гостей за спокусливі страви,якими вони смакуватимуть на Твоїй чарівній Кухоньці!!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 24 серпня 2011 14:23
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
24 серпня 2011 19:01
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: Yatsan
Рецепт Чебуреків із сирного тіста

Цитата: Yatsan
рецептом приготування Мантів

Смачні страви! :winked:
Цитата: Yatsan
Хочу представити свою версію салату Огірки по - польськи

Цікавий рецепт! Спробую на другий рік. :belay:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
11 вересня 2011 11:14
Повідомлення #53


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Кому ще не набридла епопея консервація-2011 хочу запропонувати
рецепт Салату" Квасоля з баклажанами"
Для салату необхідно взяти:
1 кг квасолі( необхідно попередньо її зварити до готовності,але,щоб не
розварилася);
2кг баклажан(порізати кубиками)
0,5 кг перцю болгарського(порізати кубиками)
0,5кг моркви( на мілку тертку)
0,5кг цибулі( нарізати кубиками)
2,5кг помідор( через мясорубку)
Беремо велику кастрюлю на газ і тушимо всю цю масу -поєтапно
лиємо на дно 0,5 л олії, кипить олія кидаємо моркву, потім цибулю,щоб чуть піджарилася, далі кидаємо баклажани,перець,помідори, в кінці квасолю.У цю массу кидаємо-100мл оцету, 150 гр цукру, 70 гр солі.
Тушити до готовності.( приблизно тушила 1,5 год)Вихід 11 півлітрових банки. В оригіналі рецепта розкодати гарячим у стерильні банки і закатати.А я ще стерилізавала 15 хвилин.
Смачного!



Відгуки та звіти тут

Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 12:45
Перейти на початок сторінки
lana
11 вересня 2011 11:41
Повідомлення #54


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Yatsan,
Це щось має бути божественне!!!! Та ще й корисне!
Перейти на початок сторінки
Solka
11 вересня 2011 15:41
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Yatsan
Хочу поділитися з вами своїм рецептом приготування Мантів

ось які вони справжні Манти - недарма мій начальніка раніше, так вихваляв!
Цитата: Yatsan
Рецепт Чебуреків із сирного тіста

Все, тепер чебуреки будуть за мною ходити поки їх не приготую :smile: Дякую за рецепт! Тісто має бути дуже смачним :winked:

Повідомлення відредагував Solka - 11 вересня 2011 15:54
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 вересня 2011 16:10
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Yatsan
Кому ще не набридла епопея консервація-2011 хочу запропонувати
рецепт Салату" Квасоля з баклажанами"

Наталю!!! :a0a: Твої прекрасні ідеї консервування,-кожного разу з радістю буду заносити до улюбленого нотатника!!Радуй нас і надалі своїми шедеврами!! :love:
Хочу подякувати за Твою фантазію,смачні рецепти і цікаві родзинки ,які кожну Твою страву роблять особливою і неповторною!!!!
З повагою Майя :m05004:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 11 вересня 2011 16:23
Перейти на початок сторінки
Yatsan
26 вересня 2011 18:44
Повідомлення #57


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу запропонувати вам рецепт "Заправка до борщу",але взагалі це сам борщ з банки.Особливо стає в пригоді для студентів,та дуже зайнятих господинь,щоб швидко приготувати та смачно.
Беремо 4кг буряка ( на тертку бурякову потерти)
1кг моркви ( на тертку для моркви потерти)
1кг перцю ( соломкою порізати)
1кг цибулі ( подрібнити кубиками)
4 стакани сирої квасолі- зварити (отримаєм 8 стаканів вареної)
5кг помідор( змолоти на блендері)
100 гр води
0,5л олії
100мл оцету
100гр цукру
2ст ложки солі
В велику кастрюлю влити воду,олію,оцет,цукор,сіль -довести до кипіння,додати буряк-варити-40 хвилин(щоб кипіло),далі кидаємо цибулю,моркву,перець,помідори-варити ще1 год,далі кидаємо квасолю вже зварену й кипятимо ,ще 20 хвилин,далі в банки.В оригіналі рецепта в стерильні банки і закатуємо,я ще стерилізую-0,5 л банки -20 хвилин.
Смачного! Фото пізніше буде!

Повідомлення відредагував Yatsan - 26 вересня 2011 18:45
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 вересня 2011 19:40
Повідомлення #58


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Yatsan
Салату" Квасоля з баклажанами"
,
Цитата: Yatsan
"Заправка до борщу"


Наталю, мені дуже заімпонував рецепт квасолі з баклажанами :winked: - оригінальна страва!
Борщ також смакота, але я люблю, щоб буряків було більше, ніж помідорів - щоб був такого насиченого кольору :smile: .
Перейти на початок сторінки
natalliyas
26 вересня 2011 20:36
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Yatsan
рецепт Салату" Квасоля з баклажанами"

Подібний салат, а може (рецепт такий самий) пробувала вчора в своєї тітки. Мені дуже сподобався той салат.

Наталя,дуже хороші і смачні у вас рецепти. Дуже дякую,що ви ними ділитесь.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Yatsan
15 січня 2012 10:31
Повідомлення #60


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу запропонувати рецепт смачного тортика від моєї колеги Валі ,чимось він схожий на тортик шоколад на кипятку ,але рецепт приготування інший.
торт "Улюблений"

Коржі: 3 яйця
200 гр цукру
3 ст.ложки сметани
150 гр масла
1ст.л. соди погасити ( я соди кидаю менше)
1стакан муки
3 ст. ложки какао.
Яйці взбити з цукром , додати сметану, розмякшене масло, соду погашену, муку з какао. Випікаю 4 коржі, при темп-180 гр.-10-15 хв( у мене пеклися ще менше,мабуть все залежить від духовки)

Крем сметана з цукром- взбити і перемастити.
Особливість цього тортика в тому , щоб сметанним кремом був змащений і верх і боки .
Я змастила звечора дала ,щоб трішки протявся кремом.Зранку коржі таять в роті.Дуже смачний і ніжний Рекомендую.Всім смачного!
Тортик випікала моя 12 річна донечка.

Повідомлення відредагував Yatsan - 15 січня 2012 10:44
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 06:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100