Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачні страви моєї родини., Найкращі рецепти, які готую я,мої рідні та друзі.
Yatsan
12 лютого 2012 21:13
Повідомлення #61


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Доброго дня! Нещодавно готувала
салат " Шапка маномаха" -хочу поділитися рецептом.
Для салату необхідно взяти:
1 середній варений бурячок,
півсклянки сушених горіхів,
3 зубчика чоснику,
2 морквини варені,
4 варених яйці,
3 варені картоплі,
1 варена грудинка куряча,
майонез,
голандський сир.
Для приготування салату необхідно
1шар- натерти на крупну тертку буряк,зверху надавити чуть чосничку;
2шар-посипати подрібненими горіхами;
3шар-картоплю потерти теж на великій тертці;
4шар- моркву потерти на мілкішій тертці;
5шар-подрібнені яйці;
6шар- подрібнена куряча грудинка ( порізала соломкою);
7шар- потертий твердий сир.
Кожен шар посолити та змастити майонезом. Для прикрашання використала гранат, який додає смаку до салату.


Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 12 лютого 2012 21:17
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
12 лютого 2012 23:14
Повідомлення #62


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Страви дійсно апетитні,смачні та доступні.Нехай і на далі перебування тут дарує гарний настрій гостям!

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 18:53
Перейти на початок сторінки
Yatsan
24 березня 2012 17:32
Повідомлення #63


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Доброго дня ! Хочу поділитися з вами рецептом мого медового тортика, який дуже швидко печетіся, коржі мякі, аж тають в роті, і випікати його треба у великій формі, отримуємо великий тортик.
Торт "Медовий"
Коржі 6 яєць
1 склянка цукру
1 стол. ложка соди без верху погасити оцтом.
1 склянка меду
3 склянки муки

Беремо 6 яєць + 1 склянку цукру взбиваємо, додаємо всі інградієнти , добре розмішуємо, муки можна чуть менше.
Форму змастити та застелити бумагою для випічки.
Випікати 4 коржі (на велику форму)
Крем: сметана з цукром , також перекладаю шаром вишень.

Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 24 березня 2012 17:33
Перейти на початок сторінки
Yatsan
24 березня 2012 17:56
Повідомлення #64


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Моя перша машинка
Перейти на початок сторінки
Yatsan
11 квітня 2012 20:04
Повідомлення #65


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Чізкейк з брауні ( Рецепт з телепрограми " Сладкая жизнь)
Дуже смачний , багато раз готувала, тож ось рецептик:
Сухі інградієнти -
100 гр муки
- 75 гр какао
- чуть солі
- 1/2 ч.л.
розпушувача.Все просіяти в окрему миску.
Беремо 250 гр цукру кидаємо в чашу міксера і на маленькій швидкості змішуємо із 175 гр розтопленого масла ( топлю в мікрі),на маленькій швидкості мішаємо цукор з маслом та додаємо по одному 4 яйці,коли все добре змішається додаємо сухі інградієнти і добре вимішуємо.

Сирна масса беремо 500 гр сиру
додаємо 100 грам цукру
+1 яйце
+2стол. ложки манки
+ ванільний екстракт 1ч.л.
( так як екстракта у мене
немає я кидаю 1 пачечку ванільного цукру).
Всю сирну масу з додатками взбиваємо до пишної маси , якщо сир суховатий додаю ложку сметани.
Беру дечко на дно папір для випічки , змащую маслом виливаю3/4 чорної маси брауні далі зверху викладаю сирну масу. І на верх кілька ложок темної маси можна зробити узором поєднати коричневе з білим.
Випікати 170 град- до 1 год , далі щоб остиг.
Смачного!

Може фото і не дуже вдале, але смак я вам скажу неперевершений.

Повідомлення відредагував Yatsan - 22 липня 2012 20:47
Перейти на початок сторінки
Yatsan
6 травня 2012 12:09
Повідомлення #66


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Пропоную вам скористатися одним з різновидів рецепта, та спекти надзвичайно смачний
торт" Захер"
Шоколадний бисквіт
Склад масло 135 гр.
цукрова пудра-45 гр.
шоколад 135гр.
солі на кінчику ножа
ванільний цукор 1ч.л.
яйці -6 шт.
цукор 180 гр
мука -135 гр.
Спочатку печемо шоколадний бисквіт
135 гр розмякшеного масла,додати до нього 45 гр цукр.пудри - все взбиваємо до біла. Далі розтоплюємо в мікрі 135 гр чорного шоколаду, щоб не менше 75 % какао,чуть охолодити і додаємо до масляної суміші. Також додаємо чуть солі,1ч.л. ванільного цукру.Взбиваємо.
Беремо 6 яєць відділяємо білки і жовтки.
Жовтки по черзі додаємо в шоколадно масляну суміш і не перестаємо взбивати.
Білки взбиваємо з 180 гр цукру до піків.
Перекладаємо білки у миску і по трошки додаємо до них шоколадно-масляну суміш. все дуже помаленько мішати лопаткою.Коли все вимішаємо зверхи по трошки додаємо 135 гр муки ,обовязково просіяти.Готове тісто в змащену і застелену форму.
Випікаємо 180 гр-1 год .(можна і менше часу випікати. до сухенького сірничка)
Випечений корж повинен остудитися до 6 год.Далі беремо ніж-пилку, і розрізаємо на два або три коржі .
Робимо абрикосовий конфітюр - беремо 300 гр абрикосового варення або джема додаємо 50 мл води кипятимо, і поливаємо коржі складаємо торт.
Для оформлення торта зверху варимо шоколадну помадку і дуже щедро поливаємо на торт зі всіх сторін.
Склад помадки:шоколад гіркий 100 гр +масло 35 гр+вершки 85 мл це все довести до кипіння далі зня ти з плити додати меду-35 мл+ абрикосовий джем -165 мл + какао пудра-25 мл все змішати та покрити торт.Охолодити до 3 год Смачного!

Рецепт кондитера О.Селезньова.http://www.youtube.com/watch?v=fjfxI7HGaKU&feature=related

Повідомлення відредагував Yatsan - 1 липня 2012 15:40
Перейти на початок сторінки
Yatsan
6 травня 2012 12:24
Повідомлення #67


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу запропонувати вам рецепт" Салат з яєчними рулетиками"
Склад : 200гр курячого філе
2 цибулини
150 гр консервованої кукурудзи
4 яйця
1.ст. ложка крохмалу
чуть чорного перцю
1-2 зубчика чосника
майонез
олія
зелень
Взбити яйці з крохмалом додати молотий чорний перець, чуть солі.Пожарити на олії дуже тоненькі рулетики.Коли вони остудяться ,їх скрутити в трубочку і порізати тоненькими кільцями.
Куряче мясо відварити порізати кубиками.
Цибулю нарізати напівкільцями та обжарити на олії до золотистого кольору.Майонез змешати з подавленим чосником.Змішати всі продукти, прикрасити зеленню.
До речі робила цей салат без чосника, та з грибами теж смачно.
Смачного!
Взяла рецепт з книги Колекція рецептів

Повідомлення відредагував Yatsan - 6 травня 2012 13:27
Перейти на початок сторінки
Yatsan
15 липня 2012 11:00
Повідомлення #68


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу поділитись з вами своїм рецептом смачного пирога " Курник"

Інградієнти :
Для блинів:
• 1 яйце
• 350 мл молока
• 5 ст.л. з верхом муки
• сіль і цукор за смаком

Для тіста:
• 400 г муки
• 100 г масла
• 1 яйце
• 1/4 стакана молока
• 3 ст.л. сметани
• 1ст.л дріжжів сухих

Для начинки:
• 600гр мяса ( краще курячого)
• 400 гр грибів
• 1 середня цибулина
• 200 г відвареного рису
• пучок зелені (петрушка і кріп )
• 2 варених яйці
• сіль і перець за смаком
Приготування :
1. Ставимо в тепле місце -молоко дріжжі та чуть муки все змішуємо на 20 хв для утворення опари ,далі додаємо розтоплене масло,сметану яйці та муки,замішуємо та ставимо тісто щоб підійшло .
2.Печемо млинці з вище описаних інградієнтів.
3.Готуємо 3 види начинки
- до відвареного рису додаємо порізані відварені яйці,зелень, змішуємо.
- вимиті гриби нарізати мілко піджарити на олії з цибулькою.
-відварити куряче мясо та порізати його на дрібні шматички.
Всі начинки солимо, та додаємо приправи по смаку.
Розкачуємо дріжжеве тісто на низ тонким шаром чуть більший діаметром ніж блин для того щоб добре защіпилося. ставимо блин на нього начинку з рису далі блин -далі начинку з грибами,далі блин і далі начинку з мяса і так повторюємо 2 рази зверху все покриваємо розкаченим дріжевим тістом тоненьким листком.Посередині робимо дирочку для того щоб виховив пар коли печеться.
Пекти 180 град -40 хвилин.
Смачного!

Повідомлення відредагував Yatsan - 15 липня 2012 11:01
Перейти на початок сторінки
Тереза
20 липня 2012 22:14
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Yatsan
Асорті - ягідне

я сьогодні варила це асорті,смак-чудовий,аромат суперовий,дуже дякую! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
22 липня 2012 18:57
Повідомлення #70


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Сьогодні готувала -Фаршировані баклажани "під снігом".
Інградіенти для приготування баклажанов:
Баклажані ( середніх розмірів) – 2 шт.
Цибулина – 1 шт.
олія – 3-4 ст. ложки
Помідора – 1 шт.
Куряче філе — 300-400 гр.
Чосник – 1 долька
Майонез (або сметана)
Сир твердий – 50 гр.
Сіль
Перець
Зелень (кріп, петрушка, базилік)

Баклажани повинні бути середніх розмірів Без ознак пошкодження. Промиваем баклажани. Далі чистимо від плодоніжки та розрізаємо повздовж, вирізаємо середину так щоб біля шкірки ще залишалося 0,5 см. Складаємо в миску , солимо і залишаємо на 40 хв.

Робимо начинку.
Нарізуємо кусочками куряче філе.Мілко ріжимо цибулю та чосник. Жаримо на сковороді з невиликою кількістю олії філе,цибулю та чосник, додаємо порізану кубиками мякоть баклажанів.Жаримо до готовності, солимо, перчимо.

Фаршируємо баклажани,далі нарізаємо кружельцятками помідор ставимо зверху ,змащуємо майонезом трішки зверху потертий сир.Печемо в духовці 20-25 хв.Смачного! Можна зверху прикрасити зеленню.

Повідомлення відредагував Yatsan - 22 липня 2012 19:57
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 33
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100