Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Смачні страви моєї родини., Найкращі рецепти, які готую я,мої рідні та друзі.
Yatsan
2 серпня 2011 14:13
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу поділитися з Вами своїми рецептами приготування смачних страв, цікавинками,надбанням,маленькими хитрощами, отримати Ваші відгуки,та рекомендації.


Каталог страв



Другі страви



Лагідні перчики
Манти

Закуски

Канапки "Закусочні"
" Салат з яєчними рулетиками"
Фаршировані баклажани "під снігом"

Випічка для закусок

Чебуреки із сирного тіста
Запіканка з кабачків
Курник
Випічка солодка


Торт Київський

Торт Улюблений

Торт " Медовий"

Торт" Захер"

Чізкейк з брауні

Консервація

Овочеве асорті "Город"
Домашній томат
Асорті "Ягідне"
Салат із баклажанів
Огірки по- польськи
Салат "Квасоля з баклажанами"
Заправка до борщу

Повідомлення відредагував Yatsan - 1 січня 2013 16:52
Перейти на початок сторінки
Yatsan
2 серпня 2011 14:36
Повідомлення #2


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Мій перший прикрашений тортик, на день народження доньки.
В середині медові коржі,перемащені сметанним кремом з вишнями.

Повідомлення відредагував Yatsan - 2 серпня 2011 16:06
Перейти на початок сторінки
Yatsan
2 серпня 2011 14:50
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Хочу поділитися з Вами рецептом торту , який я печу вже багато років-рецепт від Люди.
Торт Київський
Для безе взбити 4 білка,додати 1 склянку цукру( бажано цукрової пудри)1ст.ложка кукурузяного крохмалу,перестати взбивати і повільно помішуючи додати 1/2 склянки подрібнених горіхів,(пекти 3 год при темп.-100 град).
Коли випікаю безе на низ завжди ставлю вафлі, що продаються у магазині.
Безе випікати 2 коржа.На сайті дуже гарно розписано як правильно випікати безе тому не буду повторюватись.
Далі випікаємо другий коричневий корж -
2 яйця додаємо 0,75 склянки цукру,додаємо 2л какао,0,5 склянки сметани,150 гр маргарину розтопленого,додаємо 1+2/3 склянки муки, 1ч.л. соди погашена оцетом.Випікаємо при темп 180 град-до 30 хв( може й менше).Корж можна розрізати на 2 коржі.
Крем 400гр. масла+1 банка згущеного молока( вареного).
Перемащуємо тортик корж+безе+корж+безе.Зверху дуже смачно помадка-6ст.ложокцукру,2ст.ложки какао,3ст.ложки води -закипятити,щоб чуть зугусло-охолодити і нанести зверху на торт.

Повідомлення відредагував Yatsan - 6 травня 2012 13:39
Перейти на початок сторінки
наТуся
2 серпня 2011 15:11
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Yatsan вітаю з відкриттям теми!!! Кулінарного Вам натхнення!


Повідомлення відредагував наТуся - 2 серпня 2011 15:15
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Soni
2 серпня 2011 15:21
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Yatsan вітаю з відкриттям теми!!
І зразу питання до Київського тортика, як його перемащувати, тобто послідовність кожів :feel:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
2 серпня 2011 15:30
Повідомлення #6


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Закриваю я ось таке асорті овочів " Город"
Можна брати помідори огірки, кабачки, патісони,моркву, цвітну капусту, інші види капусти,перець, цибулю.
Накладаємо в банку на дно петрушку, суцвіття кропу, лавровий листочок.Накладаємо все в банку.Заливаємо маринадом.
Маринад: на 1,5 л води
100 мл оцету
50 гр цукру
50 гр солі
Маринад закипятити, вкинути в нього спеції перець горошком,гвоздику.
Якщо кидаєте моркву або кольорову капусту -то попередньо їх треба проварити в маринаді 10 хв.
Стерилізувати банки 10-15 хв.

Смачного!
У одній з банок червона капуста дала маринаду рожеве забарвлення.

Повідомлення відредагував Yatsan - 2 серпня 2011 15:35
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
2 серпня 2011 17:46
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
Вітаю з відкриттям власної теми! :winked:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 серпня 2011 17:51
Повідомлення #8


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Наталю, вітаю з починанням :1f7: !!!

Бажаю тобі нових кулінарних експериментів :p0714: , смачних рецептів :tongue: і бажання розповісти і показати усе це нам :p0127: !!!
Буду забігати у гості :smile: ...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 серпня 2011 17:56
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 серпня 2011 17:55
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Між іншим, дуже дякую за пораду випікати безе на вафлях - пекла відразу 4 безе :m0554: і згадувала про тебе :love: !!!
Перейти на початок сторінки
zhanetka
2 серпня 2011 18:19
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 618
Група: Кондитер
Повідомлень: 538
Реєстрація: 13.05.2011

ICQ:--

Бали: 1690
Yatsan,
ВІТАЮ З ВІДКРИТТЯМ ТЕМИ, БАЖАЮ, УСПІХІВ І ВЕЛИКОГО НАТХНЕННЯ

Повідомлення відредагував zhanetka - 2 серпня 2011 18:20
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100