Кабачки запечені
кабачок
м'ясний фарш
рис, сіль
зелень петрушки, майонез
перець за смаком
Запечені голубці
1 голівка капусти (1 кг)
400 г яловичини
200 г свинини
2 цибулини
2 морквини
1 ст. томатного соку
пучок петрушки, пучок кропу
3 зубчики часнику
200 г рису
1 ст. вершків
0,5 ст. рослинної олії
100 г твердого сиру
сіль, перець
Рагу з баклажанів з мисливськими ковбасками
500 г баклажанів
125 г дрібної цибулі
250 г шампіньйонів
400 г мисливських ковбасок
2 ст. л. рослинної олії
1/2 л м'ясного бульйону
70 г томатної пасти
150 г замороженої квасолі
сіль, мелений чорний перець
1 б. кукурудзи
4 ст. ложки вершків
Аджика з кабачків
1 кг кабачків
2 морквини
4 середніх цибулини
1-2 голівки часнику
4 ст. л. томатної пасти
50 г рослинної олії
сіль, перець
Кабачки в яйці
1 кабачок
зелена цибуля
каррі
червоний мелений перець
сіль
5 яєць
олія
Незвичайні оладки
1 кабачок
2 картоплини
1 плавлений сирок
1 яйце
сіль, перець
мука, часник, зелень
олія
Зараз на сайті
Всього на сайті: 7
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні