Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Баклажани » Баклажани зі збитими яйцями
 

Баклажани зі збитими яйцями

5 вересня, 2008  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Баклажани
 

Баклажани зі збитими яйцями


500 г баклажанів
100 г вершкового масла
3 яйця, сіль

Очищені баклажани дрібно порізати, посолити і залишити на 20 хвилин.
Потім віджати, добавити масло і тушкувати.
Готові баклажани залити збитими яйцями, перемішати і потримати на вогні до готовності яєць.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100