Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Аджика з кабачків
 

Аджика з кабачків

6 серпня, 2008  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Пісні страви, Кабачки та цукіні
 

Аджика з кабачків


1 кг кабачків
2 морквини
4 середніх цибулини
1-2 голівки часнику
4 ст. л. томатної пасти
50 г рослинної олії
сіль, перець

Кабачки, моркву, цибулю пропустити через м'ясорубку.
Глибоку сковороду розігріти, влити олію, викласти перемелені овочі і тушкувати 20 хвилин.
За 10 хвилин до закінчення тушкування додати сіль, перець і розтертий часник.
Томатну пасту розвести в 1 ст. л. води, полити овочеву масу, перемішати і тушити ще 5 хвилин.
Їдять охолодженою.

Журнал "Люблю готовить" №7 (2008 г)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: любов Ровинская (30 липня 2009 15:37)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже зацікавив мене цей рецепт.скоріше хочу спробувати його.
 



#2 написав: marinka (16 березня 2010 16:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Згідна, цікавий рецепт, пробувати і ще раз пробувати!!!!
 



#3 написав: Kseniya (6 червня 2010 22:43)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ікру полюбляла робити моя бабуся.Хороший у мене спогад про цю страву.Смачна та яскрава.
 



#4 написав: ania (5 січня 2013 20:57)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачно winked winked
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100