500 г баклажанів
125 г дрібної цибулі
250 г шампіньйонів
400 г мисливських ковбасок
2 ст. л. рослинної олії
1/2 л м'ясного бульйону
70 г томатної пасти
150 г замороженої квасолі
сіль, мелений чорний перець
1 б. кукурудзи
4 ст. ложки вершків
Помити, почистити і нарізати невеликими часточками баклажани. Почистити цибулю і, якщо потрібно, розрізати цибулини навпіл або на 4 частини. Почистити гриби. Помити, підсушити їх і нарізати скибочками. Нарізати шматочками мисливські ковбаски.
Розігріти в каструлі для тушкування рослинну олію. Трохи обсмажити в ній скибочки ковбаси, вийняти і в тому ж жирі протягом 3 хвилин обсмажити овочі і гриби. Потім накрити кришкою і тушкувати близько 10 хвилин.
Змішати м'ясний бульйон і томатну пасту. Додати в каструлю разом з квасолею. Заправити сіллю і перцем. Тушити ще 10 хвилин.
Відкинути кукурудзу на друшляк, дати стекти рідині і разом з скибочками ковбаси додати до рагу. Підігріти. Закріпити рагу вершками і подати на стіл.
Журнал "Приятного аппетита" №10 (2007 р)