Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Кабачки та цукіні » Кабачки фаршировані в клярі
 

Кабачки фаршировані в клярі

7 серпня, 2008  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Кабачки та цукіні
 

Кабачки фаршировані в клярі


1 кабачок
300 г м'ясного фаршу
1 цибулина
сіль, перець

Для кляра:
2 яйця
сіль, мука

Кабачок очистити, нарізати кільцями в 1 см. Видалити насіння з кожної скибочки кабачка.
У м'ясний фарш добавити натерту цибулину, посолити, поперчити.
Нафарширувати кабачки фаршем, акуратно умочувати в кляр, і смажити з двох сторін.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: marinka (16 березня 2010 16:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Я роблю подібно, та все складаю у казанок і заливаю вершками чи сметаною з улюбленими спеціями і тушу до готовності. smile
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100