210 гр яблучного пюре 1 білок 100 гр цукру 10 гр желатину 0,5 ч л ванільного цукру
3-4 яблука запекти в духовці. Желатин замочити в 4 ст л води. Поставити склянку з желатином в гарячу воду і помішувати до повного розчинення. Пюре перетерти через сито, або взбити блендером. В холодне пюре додати охолоджений білок і взбивати міксером до пишної маси , додати цукор і ванільку. Маса повинна побіліти і збільшитись в об"ємі в 2 рази. Поступово долити желатин, не вимикаючи міксера. Залити в роз"ємну форму, охолодити в холодильнику на протязі 4 год. Смачного
P.S. Рецепт також розміщено в авторській темі ось тут
Джерело: Десерт нагадує ніжний зефір. Рецепт з www.youtube.com
|