Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Десерти без випічки » Зефір від Лізи Глінської
 

Зефір від Лізи Глінської

4 квітня, 2015  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Десерти без випічки
 

Зефір від Лізи Глінської

500 г яблук
200 г цукру
15 г ванільного цукру
100 г цукрової пудри
120 мл води
25 г желатину
1 яйце
1 буряк

Розріжте яблука навпіл, очистіть від насіння і запікайте в духовці протягом 30 хв. при температурі 180 ° С. Замочіть желатин у воді, щоб набряк. Яблука подрібніть в блендері разом зі шкіркою і перетріть через сито. Змішайте з ванільним цукром.
Відокремте жовток і білок одного яйця. Збийте яблучне пюре, а потім додайте половину білка і збивайте, поки маса не посвітлішає. Додайте другу половину і збивайте далі. Зваріть з води і цукру сироп. Влийте його в пюре і збивайте, поки маса не охолоне до кімнатної температури.
Набряклий желатин розтопіть на паровій бані. Потім додайте до пюре з сиропом. Збивайте масу ще приблизно 5 хв., Поки вона не збільшиться вдвічі і не загусне.
Готовий зефір викладіть в кондитерський мішок з фігурною насадкою і видавіть на пергамент. Щоб зробити зефір рожевим, натріть на тертці для пюре половину буряка, вичавіть сік. Додайте сік до готової зефірної масі і розмішайте. Вичавіть рожевий зефір так, як білий. Залиште в холодильнику на 2 години.
Через 2 години посипте зефір цукровою пудрою. Готовий зефір зніміть з пергаменту і з'єднайте половинки між собою. Зефір готовий!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Магда (5 квітня 2015 09:37)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 71
Класний зефір, такий довго не залежиться! І фото, як завжди, на висоті. Так і хочеться поцупити одненький winked


--------------------
Дрібниць не буває
 



#2 написав: Наталюня (6 квітня 2015 09:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Апетитний зефір!!! А головне - домашній і натуральний!
Я дивилась той випуск "Все буде смачно" про зефір. Бажання приготувати було, але зваживши всі "за" і "проти" пішла в магазин і купила готовий :)
 



#3 написав: Darka (8 квітня 2015 07:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Зефір супер,головне на желатині.Бо маю рецепт на агарі,тай ніде його не бачила щоб купити.Люблю зефір.............. love .Попробую зробити. Яблука мають бути кислі?


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#4 написав: Наталюня (9 квітня 2015 09:33)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Darka
Яблука мають бути кислі?

Darka, здається, що кислі. Там в передачі вони обговорюють детальніше, який сорт яблук брати. Але я вже не згадаю, треба передивлятися.
 



#5 написав: Кіра (9 квітня 2015 10:01)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
СУПЕР апетитне фото!!!
давно мрію зробити свій власний зефір, суперкорисний та смачний...з агар агаром))
 



#6 написав: chajka (12 квітня 2015 21:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
і я робила по томуж рецепту ))
 



#7 написав: Тереза (25 квітня 2015 21:49)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Зефір-бомбезний!!! belay
 



#8 написав: Кіра (16 липня 2015 16:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
а якою насадкою ви то робите?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100