|
форма 24-36 Шоколадний бісквіт(порція на 1 корж): 3 яйця 0,5 скл. цукру 8 ст.лож.води 0,5 ч.лож. амонію 0,5 скл. борошна 2 ст.лож. какао
Для крему: 1 ванільний пудинг 0,5л.молока 1 скл.цукру
1-2ст.лож. какао 1 філіжанку міцної заварної кави(1 еспрессо)
100 г кокосової стружки 10ст.л. молока
Коржі: Білки добре збити з цукром,додати жовтки,воду,какао,борошно з амонієм.Пекти три такі коржі (кожен збивати окремо).
Крем: Зварити пудинг за інструкцією,охолодити і додати 400-450гр.масла. Збивати доки не стане однорідною,пухкою масою. Потім розділити крем на дві частини. До однієї додати:какао і каву. До другої: запарений в молоці і охолоджений кокос.
Перекладати: Корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж+тонкий шар шоколадно-кавового крему+ванільно-кокосовий крем+тонкий шар шоколадно-кавового крему+корж.Зверху викласти вишні в своєму соці(попередньо вишні трохи віддушити,щоб не текли)і залити все шоколадом. P.S.Верхній корж трошки ще змастила кремом,а тоді викладала вишню. І крем трошки по-іншому робила-збивала масло,додаючи охолоджений пудинг.
Джерело: Від доброї людини з ОК.
|
|