|
Для коричневих коржів: 3 яйця 1 скл. цукру 150 г масла 3 ст. л. какао 3 ст. л. сметани 1 ч. л. соди (з оцтом) 2 скл. борошна
Бісквіт: 5 яєць 1 скл. цукру 1 скл. борошна на кінчику ножа амонію
Крем: 1 б. вар. згущеного молока 600 г масла 1-2 ст. л. коньяку 0,5 л вишень мочених
Шоколадна помадка: 100 г шоколаду 40-50 г масла
Форма 24-36 см Коричневі коржі: Яйця збити з цукром,додати м'ке масло,сметану,какао,соду з оцтом,борошно. Пекти 2 коржі. Бісквіт: Білки збити з цукром,додати по одному жовтки,борошно і чуть амонію.Спекти корж. Крем: Масло добре збити,додаючи по ложці згущене молоко,коньяк. Шоколадна помадка: Шоколад розтопити на водяній бані,додати масло,розмішати. Перемащувати так: Коричневі коржі трошки зволожити солодкою кавою. Крем умовно розділити на дві частини. Один коричневий корж намастити половиною крему,залити шоколадною помадкою.Поставити трошки в холодильник,щоб шоколад застиг. До другої половини крему додати порізаний кубиками бісквіт і вишню. Перемішати.Викласти цю масу на другий коричневий корж. Акуратно два коржі з'єднати.Верх залити шоколадом. Смачного!!!
Джерело: Від коліжанки.
|
|