|
Форма-20-30 см Бісквіт: 4 яйця 1 скл. цукру 1 ч.л. порошку до печива 1 скл. борошна
Маково-кокосовий корж: 9 білків 250 гр. цукру 250 гр. запареного втертого маку 250 гр. кокосової стружки
2 пач. галяретки
Крем: 1,5 скл. молока 1 скл. цукру 1 ст. л. борошна 1 ст. л крохмалю 300 гр. масла
Бісквіт: Білки збити з цукром,додати борошно з порошком,випекти корж.
Маково-кокосовий корж: Білки добре збити з цукром,додати мак і кокос. Легенько вимішати і пекти на пергаменті.
Галяретку приготувати згідно інструкції,тільки зменшити наполовину кількість води. Вилити у застелену харчовою плівкою форму.
Крем: Борошно і крохмаль розвести у 0,5 скл. молока. 1 скл. молока поставити кип'ятити. Коли закипить додати цукор,розмішати і вилити розведене борошно з крохмалем, заварити і охолодити. Масло збити із завареною масою.
Перекладати так: Бісквіт трошечки змастити повидлом,викласти застиглу галяретку,тоді крем і маковий корж. По рецепту мав би накладатись ще зверху крем,а потім шоколадна помадка.
Мої зміни: Крем робила Шарлот. Повидлом забагато намастила,трохи видно на фото, просочився бісквіт, потрібно легенько змастити. Можна було б просто кремом змастити. Пляцок ніжний і смачний.
Джерело: Рецептом поділилась коліжанка.
|
|