|
8 жовтків 2 скл. цукру 250 г маргарину 2 ст. л. сметани+1 ч. л. соди борошно
Крем: 1 літр сметани 2 скл. цукру 600 г масла 300 г чорносливу+0,5 скл. посічених горіхів 300 г кураги 300 г вишень намочених в горілці
Жовтки розтерти з цукром, додати розтоплений маргарин, сметану з содою і муки (муки скільки щоб можна було замісити тісто,але щоб тісто було м'яке). Тісто поставити на пів години в холодильник і спекти коржі. Для крему до сметани додати цукор і залишити щоб цукор розчинився,потім збити з м'яким маслом. Розділити крем на 3 частини - до однієї додати розпарений і порізаний чорнослив і горіхи. Курагу промити додати трохи води і ложку цукру трохи проварити, коли вистигне порізати і додати до другої частини крему. третій крем робимо з вишнею. В оригіналі рецепту був ще один крем, я його не робила (бо поламала один корж) 200 г масла,збити з 0,5 банки вареної згущеного молока і 5 ст. ложками сметани ПЕРЕКЛАДАТИ: корж-крем з чорносливом-корж-курага-корж-вишня-корж-крем з згущене молоко-корж-чорнослив-корж курага-корж вишня
Джерело: рецепт з сайту"для влюбленых в торты и не только"
|
|