Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею
 

Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею

1 вересня, 2013  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею

Тісто:

200 г маргарину
2 скл. цукру
100 г какао
0,5 скл. молока
3 яйця
1 пакетик польського порошку до печива
3-4 скл. борошна (залежно від борошна)

Крем:

400 г масла
1 банка згущеного молока з какао або кавою
1 ст. ложка кави розчинної запареної в 1,5-2 ложки кип'ятку
1 ст. ложка кавового лікеру або коньяку

Наповнювач:

1 л вишні у власному соку

Поливка:

100 г чорного шоколаду
3 ст. ложки домашньої сметани (не кислої) або вершків 30%

Маргарин розтопити, але не кип'ятити, додати цукор, какао, молоко, злегка збиті яйця, порошок до печива, потрохи додавати муку і вимішувати. Тісто повинне бути як добра густа сметана. В мене муки пішло чуть більше 4-х склянок. Роздітити на 3 частини і випікати в бритванці на пекарському папері.
Розмір форми 37х27 см.

Для крему міксером збити масло, поступово додаючи до нього запарену каву, кавовий лікер і згушене какао.

Коржі мастити кремом на крем викладати вишні.
Розтопити на паровій бані шоколад зі сметаною. Залити верх пляцка.

Джерело: Зі старого записника

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (2 вересня 2013 12:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Дуже люблю все що з вишнею! Смачний та красивий пляцок!! love
 



#2 написав: Тереза (2 вересня 2013 17:57)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-казковий!!!Дякую за рецепт!
 



#3 написав: Solka (2 вересня 2013 20:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 62
Пляцок з моїми улюбленими інгредієнтами! Файний рецепт, і дуже красиве фото 86a0


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#4 написав: боженка (3 вересня 2013 15:08)


Група: Кондитер
Коментарів: 16
ідеальне поєднання,люблю такі пляцки!
 



#5 написав: KASYA (3 вересня 2013 22:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дівчата, дякую за приємні коментарі a0a . Пляцок і справді смачний і печеться швидко, і з кремом не так багато роботи, і ріжеться гарно.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#6 написав: oksana d (5 вересня 2013 20:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Люблю такі пляцки! Смакота! a0a
 



#7 написав: Darka (5 вересня 2013 22:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Пляцок смачно виглядає,вишня до таких коржів гарно пасує. love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: Grushka (23 вересня 2013 19:57)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
гарний пляцок! беру на замітку) winked
 



#9 написав: Galina_Nedomirko_ (23 вересня 2013 20:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Пекла і я цю смакоту.Тільки борошна в мене пішло менше- 2 скл.Не мала терпіння,щоб вишні стекли,тому видно на фото як трошки розслоївся.
Прекрасне поєднання.Дуже-дуже смачно.Дякую!
 



#10 написав: Viola (19 жовтня 2013 17:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
Скажіть, будь ласка, спекла я цю красу, а коржі вийшли дуже сухі( В чому може бути причина?
 



#11 написав: KASYA (19 жовтня 2013 23:06)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Viola
коржі вийшли дуже сухі( В чому може бути причина?


Навіть не знаю, може муки трошки забагато? Чи задовго в духовці пересушився (перепікся)? fellow
Я його досить часто печу і завжди все добре, пухкенькі коржі.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#12 написав: maryanab (2 лютого 2015 11:38)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
Скільки часу потрібно пекти коржі і при якій температурі?
 



#13 написав: Galina_Nedomirko_ (2 лютого 2015 15:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Цитата: maryanab
Скільки часу потрібно пекти коржі і при якій температурі?

Печу при 180 приблизно 15 хв,але залежить від духовки.
 



#14 написав: Meri (7 вересня 2015 23:19)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 15
Який стакан використовуєте 200 чи 250 мл?
Чи можна замінити польський порошок до печива на розпушувач(10 гр)?
 



#15 написав: KASYA (9 вересня 2015 15:09)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Meri,

стакан 250 мл.
думаю, що можна замінити розпушувачем, але трохи збільшити. В мене порошок зазвичай в пакетиках по 18 г.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 5
Гостей: 2
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100