|
Тісто 1: 7 білків, 1 скл. цукру, 3 ст. л. муки, 3 ст. л. крохмалю, 1ч. л. порошку до печива, 2 ст. л. оцту. Тісто 2: 7 жовтків, 4 ст. л. цукру, 1ч. л. порошку до печива, 4 ст. л. муки. Тісто 3: 7 білків, 1 скл. цукру, 3 ст. л. муки, 3 ст. л. крохмалю, 1ч. л. порошку до печива, 2 ст. л. оцту, 1 уп. кокосової стружки рожевого кольору. Тісто 4: 7 жовтків, 4 ст. л. цукру, 1ч. л. порошку до печива, 4 ст. л. муки, 2 ст. л. какао. Крем 1: 0.5 л. молока, 6 ст. л. манки, 1 скл. цукру, 1 п. ванільного цукру,250 г масла. Крем 2: 200 г маку, 1 скл. цукру, 250г масла.
Для першого тіста збити білки з цукром , змішати муку, крохмаль, порошок до печива і просіяти через сито, додати цю суміш у збиті білки, тоді додати оцет. Спекти 2 коржі. Для другого тіста збити жовтки з цукром додати просіяну муку і порошок до печива. Спекти 2 коржі. Третє тісто приготувати так як перше і додати кокосову стружку. Спекти 2 коржі. Четверте тісто готується так як друге тільки додати какао. Спекти 2коржі. Для першого крему зварити манку з молоком та цукром, як вистигне збити з маслом. Для другого крему мак запарити і втерти з цукром, окремо збити масло і додати мак. Перемащувати так: коричневий корж – крем з манкою – білий корж - маковий крем – жовтий корж – манковий крем - кокосовий корж – маковий крем – кокосовий корж – манний крем – жовтий корж – маковий крем – білий корж – манний крем – коричневий корж. Верх і боки торта змастити манним кремом і посипати кокосовою стружкою.
Джерело: Придумала сама.
|
|