1 скл ( 250 мл) кукурудзяного борошна 0,5 скл. цукру 50 - 100 г молока (у разі необхідності якщо тісто густувате) 5 яєць середнього розміру ванільний цукор щіпка соли
Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром. Поступово вводимо кукурудзяне борошно, якщо суміш густа додаємо 50-100 г молока, змішуємо. Білки взбиваємо із щіпкою солі до м'яких піків. Акуратно вводимо білкову масу у кукурудзяне тісто.
Цей рецеп підходить для приготування і в духовці і у мультиварці. Якщо готуємо у мультиварці, то випікаємо 55 хв у режимі "Випічка" У газовій духовці випікаємо при температурі 160-180 (час випічки залежить від форми). Готовність перевіряємо зубочисткою /якщо тісто не приклеюється, то бісквіт готовий. Якщо випікати у формі 22-24 см то корж можна розрізати вздовж на 3 частини. Такий бісквіт може стати чудовою основою для ваших десертів.
Діти їдять такий бісквіт навіть без крему
Джерело: Джерело http://multivarka-recepti.ru
|