Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Майї-2
Марія Процків
23 лютого 2011 18:16
Повідомлення #121



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Сметанник просто неперевершений.Це мій улюблений пляцок :m0555:
Перейти на початок сторінки
eleneska
1 березня 2011 09:39
Повідомлення #122


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923


М-м-м, смачно як у вас тут! Майя, ви неперевершена господиня! Візьму обов"язково дещо собі на замітку. Дуже сподобались мені салати .
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 березня 2011 18:45
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1281
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1322
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:573185694

Бали: 4249
Дуже смачний сметанник! :winked:
Перейти на початок сторінки
kuharochka
8 березня 2011 16:31
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Майя чудовий Сметанник! Та маю кілька запитань:

1) Розмір форми?
2) Температура випічкі?
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 березня 2011 16:46
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Дорогі дівчатонька :a0a: ,щиро дякую Вам за гарні відгуки і оцінки!Я Вас всіх дуже-дуже люблю!Вітаю зі святом!!!!
Цитата: kuharochka
Майя чудовий Сметанник! Та маю кілька запитань:

1) Розмір форми?
2) Температура випічкі?


kuharochka!Дякую,що завітала до мене на кухоньку!Сметанник цей смачний виходить.У мене два маленькі дечка розміром 25на 15см,висота бортиків-3см.Це від старенької електродуховки.Мені вони подобаються,часто в них печу.
А про температуру ,нажаль,нічого не скажу,тому що маю плиту без градусника.. :smile: .Можу тільки порадити :випікати сметанник на середньому вогні.


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 квітня 2011 14:45
Перейти на початок сторінки
kuharochka
8 березня 2011 17:16
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Майя, щиро дякую.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159


Фарширована курка(від свекрухи,гарно птицю запікала)

Молоду свіжу бройлерну курочку помити,натерти спеціями-сіль,перець,коріандр(можна взяти до курки набір спецій) і залишити на 30 хв. маринуватися.Потім змащуємо зверху і всередині соусом(я такий роблю для крилець
тут ),старанно ,роблячи курці масаж ,залишаємо маринуватися ще на 1 годину.

Соус
1 тст.л.меду
1 ст.л.кетчупу
2 ст.л.майонезу
1 ч.л.лимонного соку ,все вимішати гарно

Приготувати фарш
0,5 склянки рису відварити до напівготовності,охолодити
3 невеличкі яблука почистити від шкірки та серцевини і нарізати шматочками або потерти на грубу терку,додати до рису
3 ст.ложки янтарних родзинок
1 маленька морквина,потерти на дрібну терку,додати сюди
1 маленька цибулина,дрібно посікти і обсмажити до прозорості у невеликій кількості олії або вершкового масла.Перемішати.

Фарш посолити за смаком і поперчити.Курку начинити фаршем ,тугенько і зашити шовковими нитками розріз,покласти у форму чи пательню,долити на дно посудини 1/4 склянки води.Тепер можна відправляти курча у духовку ,нехай засмагає!Приблизно 1 годину на середньому вогні!Поливати періодично соком,який виділяється при запіканні.
Курка-готова,коли стане рум"яною і сік,який витікає-прозорий.Курча соковите виходить,дуже рум"яне і смачне.Страва-2в 1!,гарнір і м"ясо!!!
Якщо любите смак часнику,то гаряче курча натерти ,відразу ж,як витягли з духовки!!!
Мої доповнення:
До фаршу можна додавати за смаком:курагу,чорнослив,фініки,інжир,гриби.Рис можна замінити гречаною кашею з підсмаженою морквою,начинити одними яблуками
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Курячі ніжки можна одягнути ось у такі"чобітки",щоб руки не мастити!!!! :laughing:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Хочу показати,як"шити ""чобітки"для курчати, :laughing: щоб гості не замастили руки :smile: .На столі виглядає святково :m05108: .Паперові серветки можна брати різних кольорів.Особливо гарно,якщо запікаєте гомілки .Одягнути на них"чобітки"і розкласти на пласкій тарілці у гілочках петрушки.
Звичайну паперову серветку-білу(як пір"ячко)буде виглядати,або кольорову,скласти навпіл,зробити ножничками надрізи з одного краю,шириною до від 2до 3мм,з"єднати протилежні кінці і надіти на ніжки.Закріплювати нічим не треба,"чобітки"тримаються на курчаті самі.Можна краї кінчиків( "пір"ячко)розрізати і розпушити,зробити" кучерявими".Просто притиснути легенько рукою декілька разів. :smile:




Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Сьогодні пекла тортик"Хатинка"(,рецепт із журналу"Рецепти господині")
Тісто
1,5 пачки масла чи маргарину(250грамової)
3 яйця
1,5 склянки сметани
1 ч.л.амоняку(я брала соду,погашену оцтом)
борошна -скільки вбере тісто.У мене пішло до 5 склянок

Крем
1 склянка цукру
3 ст.л.борошна
0,5 л.молока
Зварити заварний крем,(борошно спочатку розмішати в невеличкій кількості молока,потім вливати суміш у кипляче молоко,додати цукор,помішуючи)в охолоджений вбити масло вершкове-300гр.,збити міксером до пухкої,повітряної маси.Для смаку додати ванілін ,сік або цедру лимона

глазур
3 ст.л.какао
5 ст.л.цукру
3ст.л.молока
50 гр.масла вершкового.Все довести до кипіння,гарячим полити торт.

Приготування рулетиків
Яйця збити зі сметаною,додати розм"якшений маргарин,амоняк,чи соду,всипати борошно і замісити м"яке ,пластичне тісто,щоб не липло до рук.Поділити його на 21 кульку,кожну тоненько розкачати ,,змастити густим варенням,будь-яким_і загорнути рулетиком.Приготовлені трубочки викласти на застелене промащеним папером дечко і спекти до готовності.Печуться швидко,десь10-15 хв.
Спечені і охолоджені рулетики скропити сиропом з додаванням горілки, коньяку чи лікеру(на 100гр.сиропу-3ст.л.горілки чи лікеру,коньяку), викладати на пласку тарілку і кожен" поверх" перемащувати кремом-дуже щедро, у такій послідовності
спочатку 6-трубочок-змастити кремом
другий шар-5 трубочок,крем,третій шар-4 і крем,четвертий -3і крем,п"ятий-2,шостий-1,залити кремом і посипати тертим шоколадом ; або полити зверху глазур і посипати кокосовою стружкою або подрібненими горіхами.Дати просочитися 5-6 годин.
****************************************************************************

Торт вийшов дуже великий, :bully: ,не помістився у об"єктив :laughing: ,видно тільки третю верхню частину :m05108: , хотілось ближче сфоткати :p0127: ,але смачний.Хатинку готувала колись з вишнями ,але цей також дуже всім сподобався.Крем можна робити вершковий і сметанний-800гр.сметани,1 склянка цукру,загущувач,ванілін .Або приготуйте Ваш улюблений крем.
Заварний крем за моїм рецептом
Можна тут глянути
Секрет
Щоб коржі(медові,пісочні,листкові) краще просочувалися кремом,перед тим ,як змащувати їх,скропити горілкою(,коньяком,ромом) розведеною з водою у співвідношенні1:1.Бісквітні -скропити солодким чаєм або кавою.Цю пораду дала моя знайома,вона пече торти на замовлення.


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 квітня 2011 10:03
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 16 вересня 2014 04:00



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Google AdSense, Yandex Bot, spider Bot, Yahoo Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Lyubov_68, RichardCony, natali, Сонечко, mila, goroshko68, Langos47, ТАНЮШКА44, Ельвіра, медузка, надія0505, svitlana, манюня, julianna, nastusik, кицюня, roksolana2, tanyadiduch, Darka, Vajnrauh

Нове на форумі
 
Потрібна ідея для торта!
  Пише Натонька (Учора, 20:10)
про наших коханих чоловіків
  Пише Олька-парасолька (Учора, 19:54)
Вітання для доці chajka - 14 вересня
  Пише Galina_Nedomirko_ (Учора, 18:29)
Вітаємо Мар"яну з Днем народження!
  Пише Канарейка (14 вересня 2014 18:50)
Печиво "Французький сир"
  Пише Канарейка (13 вересня 2014 20:27)
Сирно-маковий пиріг
  Пише chajka (13 вересня 2014 11:29)
Ласкаво прошу до мене в гості
  Пише ОЛЕСЯ (13 вересня 2014 07:59)
Салат моркв' яний
  Пише lana (11 вересня 2014 22:44)
Хто розводить квіти на балконі?
  Пише lana (11 вересня 2014 22:32)
Корисні поради - що і чим можна замінити
  Пише Roksolana (11 вересня 2014 22:06)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100