Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Майї-2
Марія Процків
23 лютого 2011 18:16
Повідомлення #121



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Сметанник просто неперевершений.Це мій улюблений пляцок :m0555:
Перейти на початок сторінки
eleneska
1 березня 2011 09:39
Повідомлення #122


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923


М-м-м, смачно як у вас тут! Майя, ви неперевершена господиня! Візьму обов"язково дещо собі на замітку. Дуже сподобались мені салати .
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 березня 2011 18:45
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1281
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1320
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:573185694

Бали: 4273
Дуже смачний сметанник! :winked:
Перейти на початок сторінки
kuharochka
8 березня 2011 16:31
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Майя чудовий Сметанник! Та маю кілька запитань:

1) Розмір форми?
2) Температура випічкі?
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 березня 2011 16:46
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Дорогі дівчатонька :a0a: ,щиро дякую Вам за гарні відгуки і оцінки!Я Вас всіх дуже-дуже люблю!Вітаю зі святом!!!!
Цитата: kuharochka
Майя чудовий Сметанник! Та маю кілька запитань:

1) Розмір форми?
2) Температура випічкі?


kuharochka!Дякую,що завітала до мене на кухоньку!Сметанник цей смачний виходить.У мене два маленькі дечка розміром 25на 15см,висота бортиків-3см.Це від старенької електродуховки.Мені вони подобаються,часто в них печу.
А про температуру ,нажаль,нічого не скажу,тому що маю плиту без градусника.. :smile: .Можу тільки порадити :випікати сметанник на середньому вогні.


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 квітня 2011 14:45
Перейти на початок сторінки
kuharochka
8 березня 2011 17:16
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Майя, щиро дякую.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159


Фарширована курка(від свекрухи,гарно птицю запікала)

Молоду свіжу бройлерну курочку помити,натерти спеціями-сіль,перець,коріандр(можна взяти до курки набір спецій) і залишити на 30 хв. маринуватися.Потім змащуємо зверху і всередині соусом(я такий роблю для крилець
тут ),старанно ,роблячи курці масаж ,залишаємо маринуватися ще на 1 годину.

Соус
1 тст.л.меду
1 ст.л.кетчупу
2 ст.л.майонезу
1 ч.л.лимонного соку ,все вимішати гарно

Приготувати фарш
0,5 склянки рису відварити до напівготовності,охолодити
3 невеличкі яблука почистити від шкірки та серцевини і нарізати шматочками або потерти на грубу терку,додати до рису
3 ст.ложки янтарних родзинок
1 маленька морквина,потерти на дрібну терку,додати сюди
1 маленька цибулина,дрібно посікти і обсмажити до прозорості у невеликій кількості олії або вершкового масла.Перемішати.

Фарш посолити за смаком і поперчити.Курку начинити фаршем ,тугенько і зашити шовковими нитками розріз,покласти у форму чи пательню,долити на дно посудини 1/4 склянки води.Тепер можна відправляти курча у духовку ,нехай засмагає!Приблизно 1 годину на середньому вогні!Поливати періодично соком,який виділяється при запіканні.
Курка-готова,коли стане рум"яною і сік,який витікає-прозорий.Курча соковите виходить,дуже рум"яне і смачне.Страва-2в 1!,гарнір і м"ясо!!!
Якщо любите смак часнику,то гаряче курча натерти ,відразу ж,як витягли з духовки!!!
Мої доповнення:
До фаршу можна додавати за смаком:курагу,чорнослив,фініки,інжир,гриби.Рис можна замінити гречаною кашею з підсмаженою морквою,начинити одними яблуками
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Курячі ніжки можна одягнути ось у такі"чобітки",щоб руки не мастити!!!! :laughing:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Хочу показати,як"шити ""чобітки"для курчати, :laughing: щоб гості не замастили руки :smile: .На столі виглядає святково :m05108: .Паперові серветки можна брати різних кольорів.Особливо гарно,якщо запікаєте гомілки .Одягнути на них"чобітки"і розкласти на пласкій тарілці у гілочках петрушки.
Звичайну паперову серветку-білу(як пір"ячко)буде виглядати,або кольорову,скласти навпіл,зробити ножничками надрізи з одного краю,шириною до від 2до 3мм,з"єднати протилежні кінці і надіти на ніжки.Закріплювати нічим не треба,"чобітки"тримаються на курчаті самі.Можна краї кінчиків( "пір"ячко)розрізати і розпушити,зробити" кучерявими".Просто притиснути легенько рукою декілька разів. :smile:




Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 квітня 2011 21:01
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1833
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 159
Сьогодні пекла тортик"Хатинка"(,рецепт із журналу"Рецепти господині")
Тісто
1,5 пачки масла чи маргарину(250грамової)
3 яйця
1,5 склянки сметани
1 ч.л.амоняку(я брала соду,погашену оцтом)
борошна -скільки вбере тісто.У мене пішло до 5 склянок

Крем
1 склянка цукру
3 ст.л.борошна
0,5 л.молока
Зварити заварний крем,(борошно спочатку розмішати в невеличкій кількості молока,потім вливати суміш у кипляче молоко,додати цукор,помішуючи)в охолоджений вбити масло вершкове-300гр.,збити міксером до пухкої,повітряної маси.Для смаку додати ванілін ,сік або цедру лимона

глазур
3 ст.л.какао
5 ст.л.цукру
3ст.л.молока
50 гр.масла вершкового.Все довести до кипіння,гарячим полити торт.

Приготування рулетиків
Яйця збити зі сметаною,додати розм"якшений маргарин,амоняк,чи соду,всипати борошно і замісити м"яке ,пластичне тісто,щоб не липло до рук.Поділити його на 21 кульку,кожну тоненько розкачати ,,змастити густим варенням,будь-яким_і загорнути рулетиком.Приготовлені трубочки викласти на застелене промащеним папером дечко і спекти до готовності.Печуться швидко,десь10-15 хв.
Спечені і охолоджені рулетики скропити сиропом з додаванням горілки, коньяку чи лікеру(на 100гр.сиропу-3ст.л.горілки чи лікеру,коньяку), викладати на пласку тарілку і кожен" поверх" перемащувати кремом-дуже щедро, у такій послідовності
спочатку 6-трубочок-змастити кремом
другий шар-5 трубочок,крем,третій шар-4 і крем,четвертий -3і крем,п"ятий-2,шостий-1,залити кремом і посипати тертим шоколадом ; або полити зверху глазур і посипати кокосовою стружкою або подрібненими горіхами.Дати просочитися 5-6 годин.
****************************************************************************

Торт вийшов дуже великий, :bully: ,не помістився у об"єктив :laughing: ,видно тільки третю верхню частину :m05108: , хотілось ближче сфоткати :p0127: ,але смачний.Хатинку готувала колись з вишнями ,але цей також дуже всім сподобався.Крем можна робити вершковий і сметанний-800гр.сметани,1 склянка цукру,загущувач,ванілін .Або приготуйте Ваш улюблений крем.
Заварний крем за моїм рецептом
Можна тут глянути
Секрет
Щоб коржі(медові,пісочні,листкові) краще просочувалися кремом,перед тим ,як змащувати їх,скропити горілкою(,коньяком,ромом) розведеною з водою у співвідношенні1:1.Бісквітні -скропити солодким чаєм або кавою.Цю пораду дала моя знайома,вона пече торти на замовлення.


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 квітня 2011 10:03
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти
2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 грудня 2014 17:44



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 71
Гостей: 52
Користувачі: Іруська, idianka, anasteusha
Роботи: robot Bot, robot Bot, spider Bot, robot Bot, crawl Bot, Yandex Bot, crawl Bot, Google Bot, Google AdSense, Yahoo Bot, crawl Bot, Yandex Bot, Google Bot, robot Bot, Google Bot, Google Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: Іруська, ginger, Roksolana, anasteusha, jul4uk, olga1969, kusshaelSom, бабуся Леся, ShwedBef, AmadoBrup, reconaldSl, Машуня, Фіалочка, Алексіс, Маруня, Наталка Гірняк, PaycleDeage, tertuffisaf, Танічка, Alereeskife

Нове на форумі
 
Вітання з днем народження для любих діток наших форумлянок!
  Пише idianka (Сьогодні, 17:43)
Дитячі тортики -6
  Пише idianka (Сьогодні, 15:31)
Миколая
  Пише Galina_Nedomirko_ (Сьогодні, 10:36)
Вітаємо з Днем Народження Діанку (idianka)
  Пише ole4ka (Учора, 11:02)
Троянди
  Пише Grushka (14 грудня 2014 22:12)
Торти на 1 рочок
  Пише Grushka (14 грудня 2014 21:51)
Цікаві відео!
  Пише Олюся (14 грудня 2014 21:28)
Новорічним святам присвячується
  Пише magikspring (14 грудня 2014 17:13)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише galalviv (14 грудня 2014 13:10)
Інтернет магазини з інструментами для тортів
  Пише ОЛЕСЯ (13 грудня 2014 12:35)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100