Цитата: gutka
дякую за гарний рецепт сала, занотовую - весною їздимо до лісу де смачне сало - головна закуска
Катю,дуже буду рада,якщо мій рецепт сподобається!Сало -смачне вийде!!!!Дякую за гарні слова!
Цитата: Natalyi
мені сподобалися чебуреки...
Такі апетитні ! Треба спробувати, бо шось не можу знайти оптимального рецепта... Дякую !
Наталочко!Рецепт дійсно вдалий,тісто хороше ,м"яке і начинка соковита!
Цитата: Марія БМВ
Моя свекруха завжди готує сало так як у попередньому твоєму(Вашому) рецепті,але варить 20 хв. у воді з оцтом,а не з сіллю і порізаним на шматочки,а далі в спеції,також дуже смачно виходить.Але треба ще буде й другий рецептик спробувати.
Марієчко,спробуй,будеш задоволена!!До мене
-тільки на ти
Цитата: LiLu
Подякую за оселедчик!і збережу собі тісто на манти, вже давно хочу спробувати приготувати їх.
Світланочко,тісто-дуже хороше,готуй на здоров"я!!!
Цитата: Solka
Майюсь ну і смакотааа!!! Чебуреки, як намальовані!!!
Суперові!
Одні лиш фото шалено наганяють апетит, настільки гарно і апетитно подані страви! Я собі уявляю який вдома смачний аромат!
Соломієчко,дякую!!!!!
Цитата: уляночка
Майя Шутенко,
чебуреки класнючі!
Уляночко,дякую за гарні відгуки!!!
Soni,oksenya 75, Ludany,Lana, Natalyadiva ,Оксана 4209,Ірка -Шкірка,Славочка,Мари4ка,Лорі ,
дякую,,господиньки !!!!Щиро запрошую до себе на кухоньку всіх Вас!!!!Цитата: Лорі
Майя Шутенко,
робила салати "Шубка лисиці" і "Україночка" дочці на д/н - дуже смачно.
Дякую за рецепти
Галинко,чекаю з радістю Тебе завжди!!!!
Цитата: lana
Чи не залишилося хоча б одного чебурека? Бо з цим інтернетом я ніде не встигаю!
Світланочко,у мене завжди смакота для Тебе знайдеться,приготую швидко,приїжджай!!!!І чебуреків насмажу!!!
Цитата: Ludany
Майя, дуже приємно, що ти скористалася моїм рецептом, дякую за довіру!
А сальце справді засолене не звично, постараюся в слідуючий раз теж так приготувати, дякую за рецепт!
Люба,вдячна всією душею ,що Ви завітали до мене.Дякую ще раз за чудовий перепис .Чекаю в гості!!!
Дівчатка,дорогі ,дуже вдячна за відгуки і оцінки!Дуже всіх Вас люблю!Всім серцем!
Сьогодні пропоную рецепт сметанника,рецепт із мого старого зошита, тісто -
без цукру!!!!Спробуйте,час приготування-30-40хв!
Сметанник шкільний2 ст.л.меду
2 яйця
1 склянка сметани
2 склянки борошна
1 ч.л.соди погашеної оцтом
Крем1 л сметани(можна 2 пачки по 400гр) збити з 1 склянкою цукру і пачечкою ванільного цукру,додати 1 пакетик загущувача"Смета"
Замісити тісто як на оладки,поділити на дві частини, в одну додати 1 ст.л. какао порошку,випекти два пухкі плескачики на сковорідці чи у формі ,змащеній вершковим маслом.Коржі печуться швидко-10-15хв.на маленькому вогні ,гарно підростають.Кожен спечений і охолоджений корж розрізати навпіл і перемастити сматанним кремом,чередуючи білий і коричневий .Верх теж змастити кремом і посипати крихтами від коржів(потерти на терці обрізки від коржа).Дати просочитися 2 години.
Ось і весь перепис!!!.Можна звати всіх до столу на чай!!!
Можете спекти один великий сметанник без додавання какао,і поділити його на дві частини.
Коржі виходять м"які,пухкі і добре просочуються кремом!