Від усієї душі вдячна всім,хто заходить до мене на кухоньку,просто загляне,або напише відгук, чи готує за моїми рецептами!Вдячна за теплі ,гарні слова і оцінки.Кожен написаний сонячний рядочок залишається у моєму серці назавжди,який я дуже високо ціную!Дорогі господиньки,чарівниці,майстрині Катю,ІркаШкірка,Нетік,МаріяБМВ,Irenka,,Яруська,Лана,Оксана4209 ,Свєтік,oksenya75,Уляночка,Лорі,Soni,sunnygirl,мари4ка,LiLu,Олюся, мімоза,Vajnrauh,vika,Solkа ,eleneska,Natalyi, Natalyadiva,kuharochka,Марія Процків,Славочка!!!! ,-ці квіти я дарую Вам і бажаю щастя,радості,чудового настрою,здійснення мрій!Затишку у Вашій оселі і смачних ,звабливих ароматів на кухоньках і прекрасних слів захвату від гостей! Завжди рада пригостити ,щиро запрошую! З повагою і букетиком найкращих побажань Майя
Тістечка"Рафаело"(рецепт із журналу"Люблю готовить"від Віки з м.Рівне))) Пригостіть своїх коханих цими ніжними тістечками !!!! Тісто 2 склянки цукру 4 яйця 1 склянка молока 1 ст.л.розпушувача(соди 1 ч.л. погашеної оцтом) 250 гр.маргарину 7 склянок борошна волоські горіхи
Крем 0,5л.сметани 2 склянки цукру
10 упаковок кокосової стружки по 25 гр.для прикраси
Приготування
Яйця збити з цукром,додати молоко,розпушувач або соду погашену оцтом,розм"якшений маргарин,борошно,і замісити тісто,як на вареники Із тіста сформувати маленькі кульки,в кожну покласти горішок. Акуратно викласти кульки на застелений пергаментним папером лист. Випікати15-20 хв.при темп.180 гр.до готовності.Слідкувати,щоб не дуже зарум"янилися. Сметану збити з цукром до пухкості,можна додати згущувач .Кожну кульку обмокнути у крем і обкачати в кокосовій стружці. Тістечка покласти на 5-6 годин у холод Дуже смачні!!!!Здатні розтопити "лід" у будь-якому серці! Я робила половину порції,вийшло 50 тістечок! Запрошую на каву!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 26 квітня 2011 15:37
Ось такі можна зробити канапочки,розрізавши батон у вигляді пелюсток. Виглядає по святковому!
Канапки весняні
Ми часто їх готуємо на роботі до фуршетного столу,смачні,легкі,малокалорійні,швидко зникають...! Пропорція продуктів-довільна!!! На скибочки батону нанести тоненький шар вершкового масла або сіточку майонезу,покласти порізані скибочками сирі шампіньйони,покрити тоненькою сіточкою майонезу,притрусити порізаною зеленою цибулею і покрити шаром тертого твердого сиру.Ставимо у мікро чи звичайну нагріту духовку на 1-2 хв.! Сир почне плавитися-відразу виймати!Подавати гарячими на листках зеленого салату,прикрасити гілочками петрушки і майонезом у вигляді"конвалії"
Мої доповнення:якщо хочете-можете фантазувати з цими канапками,смак буде супер :додайте шматочки відвареної курятини,ковбаски,сардельки,шинки,зверху помідор,червоний солодкий перець!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 19 квітня 2011 16:38
Майюсінька,канапки виглядають шикарно! І те, що вони дуже смачні і швидко зникають зі столу - я вже переконалась Тістечка настільки чудові, що я відразу записала собі рецепт. Дякую!
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Майя Ваші рафаелки такі повітрянно-легкі, якраз для моєї малечі рецепт, вона упаковку може за вечір з"їсти, а тут пів порції аж 50шт.Обов"язково спробую! Канапки - шикарні!
Дорогі дівчатка !Завжди рада бачити Вас на сторінках своєї кухоньки,читати відгуки,коментарі.Тепло слів,написаних від щирого серця ,залишається у моїй душі ,як перлина.Кожній із Вас хочу особисто подякувати за прекрасні рецепти,майстерність і обдарованість.Замало простих слів і емоцій,щоб висловити той захват,який переповнює мене,коли милуюся Вашими кондитерськими шедеврами,смачними цікавими стравами,оригінальними неповторними ідеями і вишуканістю!Тільки золоті руки здатні творити такі чудеса!!! Завжди рада пригостити і запрошую до себе на кухоньку! Зустрічати буду ось таким ароматним хлібчиком!!!