Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Майя Шутенко
23 травня 2011 17:32
Повідомлення #391


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Ірка-Шкірка
Риба печена
система мінус 60

Цитата: Ірка-Шкірка
Савоярді

Цитата: Ірка-Шкірка
тірамісу з ніжним вершковим кремом:

Іринко!!!
Всі страви -супер,гарні рецепти,неймовірні фото,а "Тірамісу"... :love: -десерт-шедевр!!!
Смакота!!!! :winked:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 23 травня 2011 17:35
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 травня 2011 18:26
Повідомлення #392


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Пушинка
ото знову смакоти наготувала :)

що люблю, то люблю, тим більше, що є можливість побалувати себе до 12 :lol: ...

Цитата: utya
Іра! Я так хотіла спробувати твій рецепт "Тірамісу з бісквітними вафлями", і так довго шукала.... думала шо десь загубила (а то він пропав).

Так, він був пропав, а я не зберегла написане - все окремо є, але на головну я писала рецепт майже з нуля (було легше, ніж редагувати і склеювати докупи). А потім не хотілося просто писати заново - аж раптом домашньої сметани купила більше, ніж треба, ще й вершки були - а савоярді по рецепту з головної встигла спекти моя кума - їй сподобалося, тому і я вирішила попробувати (хоча з вафлями менше мороки :feel: :lol: ).

Майєчко, спробуй якось влітку цей крем - тобі сподобається!
Перейти на початок сторінки
lana
23 травня 2011 23:05
Повідомлення #393


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Іринко! Поки мене не було, ти стільки всього смачного наготувала!!!!!! Купую квиток!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 травня 2011 23:08
Повідомлення #394


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Купую квиток!!!!!!


Знову чекаю :m05004: !!!
Перейти на початок сторінки
vika
25 травня 2011 16:53
Повідомлення #395


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Ірка-Шкірка
чергового тірамісу
Іра, як завжди, супер і дуже апетитно. Думаю спробувати на вихідні. дякую за рецепт. І рибка також дуже апетитна, а головне швидко і просто.
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
25 травня 2011 20:53
Повідомлення #396


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Ірка-Шкірка,
Слюньки течуть, зупинити не можу. Дякую за смачні рецепти! :a0a:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 травня 2011 15:30
Повідомлення #397


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Оксана4209
Дякую за смачні рецепти!

На здоров'я :t0292: !!!

Цей варіант швидкого приготування овочів для вінігрету я почула ще рік тому від подруги, яка побувала на презентації дорогих багатоповерхових банячків (точніше це був МК по їх використанню). Я послухала, але подумала, що для цього справді потрібні ті самі безцінні банячки, інакше нічого не вийде. Уявіть мою радість, коли я зустріла гарно розписаний рецепт, який готувався у пательні...


Вінегрет-експрес


буряк
морква
картопля


Саме ці овочі ми, зазвичай, варимо для приготування класичного салату. Я пропоную приготувати їх швидше, зі збереженням цінних речовин. Усі овочі помити, почистити і окремо порізати на кубики(потерти на терці на брусочки, як це зробила я або можна просто потерти на грубій терці).
Буряк змішати з 2ст.л. олії, викласти на пательню:

Зверху викласти подріблену моркву:

а на моркву - картоплю:


Налити 3ст.л. води (чесно признаюсь, що я воду не міряла, а налила "на око" - до півсклянки, накрити кришкою і поставити на середній газ. Через 5 хвилин після закипання виключити і, не відкриваючи кришки, залишити до повного охолодження. Овочі готові. В оригінальному рецепті було написано 3 хвилини, але цього трошки замало.
Овочі зберігають свій колір і не забарвлюються кольором буряка.

Фото вінегрету не встигли зробити, тому що з'їли салат моментально :smile: ...
Рецепт знайшла на сайті forum.say7 у Світлани.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 травня 2011 19:03
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 травня 2011 15:45
Повідомлення #398


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
У нас на базарі з'явилися у продажу зелені шишки, з яких можна приготувати смачні ліки не тільки від кашлю, адже вони помічні при ангіні, грипі і прогресуючій хворобі нашого часу - туберкульозі.
Найшвидший варіант - шишки перебрати, не мити, висипати у банку, пересипаючи цукром. Поставити у холодне місце. Довший варіант - зварити запашне варення з шишок, подібне до хвойного меду - темного, майже чорного кольору, густого і смачного - колись зі Східниці привозили...


Варення з соснових шишок



Автор рецепту рекомендує збирати соснові шишки в другій половині червня, коли вони вони дозрівають, але ще залишаються зеленими і не задерев'янілими.

1кг шишок помити, залити 3л води і варити на маленькому вогні 4 години. Каструлю зняти з вогню і відставити на 10-12 годин в прохолодне місце.
Потім процідити шишки крізь друшляк, шишки викинути, а отриманий сироп перемішати з цукром (на 1л киселю взяти 1кг цукру) і варити до готовності - щоб мало густоту і колір меду.
Варення має запах живиці.

Рецепт давним давно знайшла у газеті, автор - Володимир Клепацький з Рівненської обл.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 травня 2011 19:16
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 травня 2011 16:18
Повідомлення #399


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Класичні маффіни з ревенем



Тісто:
3 яйця
1 скл.цукру
1скл. (200мл) кефіру
100г масла - розтопити
2скл. муки
1пач. розпушувача
1 п. ванільного цукру
румбарбар - зняти шкірку, порізати дрібними кубиками

Яйця збити з цукром. Додати кефір, масло, всипати просіяну муку з розпушувачем. Викласти у форми. Посипати шматочками ревеню і корицею. Пекти 20-25хв.
З 1,5 порції тіста вийшло 12 великих і 12 маленьких кексиків, які дуже гарно виросли.
Цей дуже вдалий рецепт маффінів знайшла у Олі на сайті harch.ru.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 травня 2011 19:16
Перейти на початок сторінки
lana
29 травня 2011 17:21
Повідомлення #400


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Ірка-Шкірка

Вінегрет-експрес


Іриночко, за такий рецепт я тебе просто цюлюлю!!!!!Дуже дякую! Те, що треба!!!!!!
Ірка-Шкірка,
Рецепт збережу, може, й су мене колись ревінь виросте?!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




6 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 6)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:02

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 126
Гостей: 112
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100