Ой!А шо то я прогавила шо то нова темка у Іринки-РОЗЗЯВА Іруська ВІТАЮ!!! Бажаю натхнення і багато-багато нових смачнющих страв,і купу ідей і рецептів!!!!!!!!Дуже люблю приходити в гості на твою сторінку і зі смаком читати все нові і цікаві рецепти!Бажаю,щоб тих сторінок було не один десяточок......
ІРИНОЧКО!!! З великим запізненням, але від щирого серця вітаю, зичу отримувати величезну радість від улюбленої справи і від спілкування, а я буду частим гостем на твоїй новенькій кухн і ( навіть без запрошення)
Повідомлення відредагував lana - 5 жовтня 2010 17:03
Іринко, вітаю із відкриттям нової смачної теми. Я зайшла на аромат м"яса, яке пахтить на весь форум:) І цукерочки такі цікаві, люблю кунжут, і є в наявності:) Ось доїмо Корівку від lingrod, і візьмемся за твій медівник
Іра, вітаю Вас з відкриттям нової теми. Деже люблю заходити на вашу кухоньку, у Вас завжди затишно, приємно і апетитно пахне. А які фотографії!!!. Відразу виникає бажання бігти на кухню і пробувати щось собі. Деякі рецепти я вже спробувала. Особливо інтригують східні солодощі. Бажаю натхнення, нових гарних рецептів і багато гостей.