Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
29 травня 2011 19:10
Повідомлення #401


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Іриночко, за такий рецепт я тебе просто цюлюлю!!!!!Дуже дякую! Те, що треба!!!!!!

Цьомаю взаємно :m0512: !!! Сама була дуже щаслива, коли його знайшла!!!
Між іншим, моя свекруха зі свекром готують декілька варіантів вінегрету - навіть з оселедцем - дуже смачно і оригінально.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 травня 2011 19:17
Перейти на початок сторінки
Solka
30 травня 2011 13:09
Повідомлення #402


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
Варення з соснових шишок

Іринка, я знов приємно здивована прочитавши такий цікавий рецепт варення, вперше чую про таке :belay: дуже-дуже люблю варення з волоських горіхів, і тут є багато спільного - і горіхи і шишки потрібно збирати недозрілими, і приготування подібне (я цікавилась тим процесом, бо не могла ніде знайти в магазинах горіхове варення-) але урааа, в суботу знайшла його в Ашані, було море радості :feel:

Повідомлення відредагував Solka - 30 травня 2011 13:10
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
vika
30 травня 2011 14:58
Повідомлення #403


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Іра, дякую за рецепт тірамісу. Правда в мене получилось трошки не те (вершки зрідли). виправляючи становище я додала трошки желатину, в результаті отримала щось подібне на десерт італійський (не знаю як називається, нам його передавали з Італії).
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
30 травня 2011 16:05
Повідомлення #404


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Цитата: Ірка-Шкірка
Варення з соснових шишок


Це варення як в мультику про Машу і Ведмедя :lol:
вона там також варення з шошок варила :lol: а ще з помідорів, огірків і моркви :lol: Головне що ведмедеві сподобалось :lol:
Перейти на початок сторінки
iljeva
30 травня 2011 16:11
Повідомлення #405


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Супер,.треба спробувати!
Перейти на початок сторінки
Свєтік
30 травня 2011 18:25
Повідомлення #406


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Цитата: Ірка-Шкірка
Вінегрет-експрес

Цитата: Ірка-Шкірка
Варення з соснових шишок

Цитата: Ірка-Шкірка
Класичні маффіни з ревенем

:belay: :winked:
Перейти на початок сторінки
Olenochka
30 травня 2011 18:36
Повідомлення #407


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
вареня з шишок це щось дуже цікаве :smile:

Повідомлення відредагував Olenochka - 30 травня 2011 18:38
Перейти на початок сторінки
Olenochka
30 травня 2011 18:36
Повідомлення #408


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
а ось моя піцца на пательні (капец фотка пропала :recourse: :feel: )

Повідомлення відредагував Olenochka - 2 червня 2011 23:01
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 травня 2011 22:59
Повідомлення #409


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Solka
Іринка, я знов приємно здивована прочитавши такий цікавий рецепт варення, вперше чую про таке

Після чорного хвойного меду :wassat: мене вже не можна було здивувати варенням з шишок, тим більше, що воно справді дуже помічне, особливо дітям.

Цитата: vika
Іра, дякую за рецепт тірамісу. Правда в мене получилось трошки не те (вершки зрідли). виправляючи становище я додала трошки желатину, в результаті отримала щось подібне на десерт італійський (не знаю як називається, нам його передавали з Італії).

Я писала, що влітку краще додавати згущувач (беручи до уваги спеку), але ти знайшла також непоганий вихід із ситуації :smile: !!!

Цитата: Пушинка
Це варення як в мультику про Машу і Ведмедя :lol:
вона там також варення з шошок варила

Я його також помітила - на варення з помідорів я лише настроююсь...


Цитата: iljeva
Супер,.треба спробувати!

Що саме сподобалось :smile: ?

Цитата: Свєтік
:belay: :winked:

:love:

Оленочко, рекомендую!!! (варення)...
Фото піцци, будь-ласка, перезавантаж - не видно...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
30 травня 2011 23:49
Повідомлення #410


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Колись один знайомий пожалівся мені, як довго він виношував один рецепт, основним складником якого були каштани. І ось настав час – каштани дозріли (це було багато років до того, як вони почали хворіти), він їх чесно зібрав, запросив на вечерю купу друзів, довго варив-чистив-запікав-готував, усі дружньо сіли за стіл, випили, і тільки спробували нову страву, як настрій пропав – вона була гірка. Найгірше було шеф-повару – він не розумів, що зробив не так. Я його розрадила, що для такого випадку треба брати їстівні каштани, за якими ми дружньо лазили у Ботанічний сад біля школи, по дорозі додому – їли їх сирими і вони нам були такі смачні!!! Знайомий був дуже здивований, але вирішив колись таки знайти їстівні каштани і спробувати знову…
Добре, що акація то є акація – не треба шукати якогось особливого сорту, щоб поласувати оригінальними словенськими оладками…
Між іншим, приїхавши на село і розповівши нашій улюбленій бабусі Марусі про крапі ми дізналися, що на селі раніше таким чином смажили цвіт бузини :m05004:


Krapi по-штаєрськи
Або оладки з акації по-словенськи




Для приготування оладок необхідно зібрати суцвіття акації, яка так пишно цвіте і пахне цього тижня!

Замочити їх у підсоленій воді протягом 10 хвилин – як цвітну капусту, щоб усякі мошки пішли геть.

Цвіт відцідити,

а поки акація мокне, приготувати тісто:
На 1кг муки – 5-6 яєць, 1л молока, ½ ч.л. солі, 5-6 ст.л. цукру.
Збити міксером тісто на оладки і залишити, щоб постояло хвилин 10.

Суцвіття вмокати в тісто (тут стає в пригоді хвостик або кінчик акації) і викладати на гарячу пательню з олією… Смажити з обох сторін.

Викладати на тарілку, посипати цуровою пудрою, смакувати зі сметаною, медом, варенням – що вам більше до душі – нам сподобалося зі сметаною…

Рецепт побачила в щоденнику Олени (BelElena) зі сайту liveinternet.ru.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 10 червня 2011 01:44
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 19:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 58
Гостей: 42
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100