Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


59 сторінок 1 2 3 ... 57 58 59 Далі >>
Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Olenochka
8 жовтня 2011 22:00
Повідомлення #581


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Ірка-Шкірка,Канадський пляцок на яку форму розрахований ???
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 жовтня 2011 23:42
Повідомлення #582


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Olenochka
Канадський пляцок на яку форму розрахований ???

30*40см
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 жовтня 2011 03:27
Повідомлення #583


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Свою другу тему я хочу закінчити рецептом, який, надіюсь. стане улюбленим не лише у мене:

Рогалики Дани



Одного разу Дана пригостила мене цими рогаликами і я відразу попросила рецепт - вони були дуже смачні! А коли з'ясувалося, що вони ще й дуже швидкі в приготуванні - замісив, закрутив і спік, то я побігла шукати згущене молоко у вигляді ковбаски...

100г дріжджів
250 мл теплого молока
2 яйця
250г маргарину (його ще й вистачає щоб змастити бритванку - але я весь маргарин дала до тіста, бо пекла на силіконових килимках, які не треба змащувати)
2-3 ст.л. цукру
щипка солі
1л муки

1. Дріжджі засипати сіллю і цукром, щоб розпустилися, залити молоком - почекати щоб утворилася пінка.
2. Муку просіяти, влити молоко, додати теплий (розтоплений маргарин), 1 яйце, замісити м'яке тісто (при потребі додати ще муки).
3. Розділити тісто на 8 частин. Кожну розтачати тоненько в коло, розділити на 6-8 сегментів, викласти начинку, закрутити рогалики.
4. Змастити збитим яйцем, викласти на протвень.
5. Пекти 10-12 хвилин при температурі 200 градусів.

Не треба чекати, поки тісто виросте. Заповнили перший протвень і відразу ставте в духовку пектися - не чекайте, поки виробите всі рогалики.

Начинки можна використовувати солені - і подавати рогалики на святковий стіл до перших страв, і солодкі.
Не рекомендується класти в рогалики варення - тісто не росте.
Найкращі солодкі начинки - варене згущене молоко (я таки знайшла його на базарі - 1 кілограмову ковбаску) або свіжі терті яблука - тоді рогалики зверху можна ще й посипати цукром.

Для власників кухонних комбайнів заміс тіста спрощується до закладання усіх інгредієнтів у комбайн і натискання кнопочки "Вкл" - тісто замішується дуже швидко - при потребі, домісити вручну (якщо зарідке).

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 20 жовтня 2011 21:28
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 жовтня 2011 04:44
Повідомлення #584


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
До зустрічі на сторінках нової теми... :c0220:
Перейти на початок сторінки
59 сторінок 1 2 3 ... 57 58 59 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 02:00

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100