Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
lana
22 травня 2011 07:26
Повідомлення #381


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Іриночко, у тебе завжди неординарні рецепти!!! Ти просто унікально талановита й цікава людина!!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2011 16:38
Повідомлення #382


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дякую Ланочко!!! Я щоразу умліваю біля твоїх рибних страв :m05108: :t0271: !

З приходом весни починається справжнє буйство свіжої зелені, молодих овочів і ягід, тому вранці я приготувала

Швидкий заливний овочевий пиріг:



1/2 невеликої капустини посікти (потерти на терці)
1 маленький кабачок - почистити, порізати або натерти на терці
(можна просто взяти капустину :smile: )



Змішати в мисці, висипату у форму для запікання.
Розтопити 100 - 130г масла, полити овочі у формі.

Швидко закалатати тісто:

3 яйця збити з 1ч.л. приправи (я взяла "Кухарек") або з 1/2ч.л. солі, додати 5ст.л. сметани, 3ст.л. майонезу, 6ст.л. муки + 1ч.л. розпушувача (в оригіналі 2ч.л., але це забагато).

Залити тістом овочі, випікати при темп-і 200 30хв.
Зверху я посипала орегано - для аромату.



Смакує і гарячим, і холодним.

Рецепт з liveinternet.ru від Моя кулінарна книга.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 23 травня 2011 13:31
Перейти на початок сторінки
Olenochka
22 травня 2011 17:13
Повідомлення #383


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
можу тільки уявити як смачно :winked: буду пробувати зробити :smile:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 травня 2011 21:22
Повідомлення #384


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Olenochka
можу тільки уявити як смачно


Оленочко, головне - швидко :lol: !!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 травня 2011 21:45
Повідомлення #385


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іринко!
Коли забігаю до Тебе на сторіночку,то впевнена,що знову знайду для себе щось нове і дуже смачненьке!!!
Ось і сьогодні вже занотувала піцу на кабачковому тісті і овочевий заливний пиріг.Дуже спокусливі страви і прекрасні ,чіткі фото,від яких відразу з"являється апетит!!!Чудове оформлення і оригінальність Твоїх рецептів приємно дивують, і викликають почуття захвату і надзвичайні емоції!
Дякую за творчий підхід до кулінарії,як до мистецтва,який дарує натхнення на кухоньці всім господинькам!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 22 травня 2011 22:53
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 травня 2011 13:34
Повідомлення #386


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Майєчко, заходь частіше - завжди рада тебе бачити в гостях у себе :smile: . Мені зажди приємно, коли перевірені мною рецепти стають комусь у нагоді.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 травня 2011 13:37
Повідомлення #387


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Риба печена
система мінус 60




Передивляючись рецепти обіду і вечері системи «мінус 60» я спочатку була розчарована обмеженнями у вживанні фруктів, навіть яблук, але тепер вона мені починає подобатися саме своєю простотою. Готувати м'ясо або рибу на вечерю (на обід можна додати салат або гарнір) елементарно просто: помити, порізати на порційні шматки, посипати сіллю і спеціями (за бажанням додати зелені або присмакувати часничком), для риби – скропити лимонним соком і, вуаля, пакуємо, за бажанням, в рукав для запікання, в банку, у фольгу – як завгодно, для запікання у духовці, або тушкуємо на водичці на пательні. У мене варіант три – мікрохвильова, що поєднує функції пательні (тушкування) і духовки (запікання). 10хв 100% потужності, потім ще 10хв 80% потужності – і рибка з розмарином готова – наш кіт вже облизується, сидячи на мікрохвильовці.

А у мене і вечеря, і обід на завтра…

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 23 травня 2011 13:48
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 травня 2011 13:51
Повідомлення #388


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Перед тим, як пропали рецепти зі сайту за місяць часу, я виставила на головній сторінці рецепт тірамісу з бісквітними вафлями – він також зник. Тоді ще Саша питалася, чи можна самій приготувати бісквітне печиво для тірамісу, адже воно не всюди продається. Я просто написала рецепт, а тепер, нарешті, спекла його сама:

Савоярді



Тоненькі бісквітні пальчики з ніжним ванільним ароматом, посипані цукор-пудрою… Готувати їх дуже легко, але й тут є свої нюанси.


Починаємо з підготовки дека – його бажано застелити пергаментним папером, або використати силіконовий килимок. Також треба підготувати кондитерський мішок з великим круглим отвором.

Для приготування печива нам потрібно:

4 яйця – розділити на жовтки і білки
200г цукру
120г муки
1,5ст.л. крохмалю
цукор-пудра
Ванільний цукор

1. Жовтки добре збити з половиною цукру.
2. Білки збивати до появи піків, додаючи цукор по ложці, збити до густої пишної маси.
3. Акуратно вимішати білки з жовтками.
4. Додати муку, просіваючи її через сито, і легенько вимішувати до однорідної маси без грудочок. При потребі додати крохмаль.
5. Наповнити тістом кондитерський мішок. Витиснути на деко пальчики, довжиною 7-8 см, і залишаючи між печивом достатньо місця, тому що воно підросте у 2-3рази (при неправильній температурі випічки може ще й просто розпливтися).
6. Зверху злегка присипати цукор-пудрою.
Поставити у духовку, розігріту до 120 градусів на 10 хвилин, потім збільшити температуру до 140-150 градусів і випікати по готовності. Духовку в жодному випадку не відкривати!!!

З цієї порції продуктів виходить 2 дека печива.

Перечитуючи багато рецептів цього печива, мені сподобався опис приготування і випікання савоярді у Елли (elladkin) зі сайту receptishi.livejournal.com – саме його я і взяла за основу.

А ось і фото чергового тірамісу з ніжним вершковим кремом:

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 23 травня 2011 13:54
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
23 травня 2011 15:47
Повідомлення #389


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
ото знову смакоти наготувала :)
Мням - ти чарівниця :bully:
Перейти на початок сторінки
utya
23 травня 2011 15:57
Повідомлення #390


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Іра! Я так хотіла спробувати твій рецепт "Тірамісу з бісквітними вафлями", і так довго шукала.... думала шо десь загубила (а то він пропав). :sad:
Обовязково хочу спробувати і печево за твоїм рецептом.! :wink:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 76
Гостей: 67
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100