Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
gutka
3 жовтня 2011 22:17
Повідомлення #571


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
Канадський пляцок

Цитата: Ірка-Шкірка
Гавайська піца

Цитата: Ірка-Шкірка
Піценики

а я пропустила стільки смакоти, все собі занотувала - дякую за чудові переписи
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2011 23:33
Повідомлення #572


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Соломійко, привіт :hi: !
Піццу я печу на 2 повні дека одночасно, і в нас вже поділено - 1/2 піца - соус+сир - старшому синові, 1/2 піцци соус+мясо+дуже мало перцю і бажано без помідорів+сир - меншому синові, а на решті я можу експериментувати :m0554: ... Не всі новинки сприймаються дітьми, багато в чому у них протилежні смаки, але, в основному, мене підтримують.
З пляцком справді є роботи - я спочатку планувала пекти одночасно 2 пляцки з начинкою, але пекти кожен окремо - надійніше - тому справді трохи є роботи, але результат того вартий.

Катю, завжди на здоров'я :amam: !
Надіюсь, щось посмакує! Я коли заходжу в твої рецепти - пропадаю - очі розбігаються :smile: !
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2011 23:45
Повідомлення #573


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Зі сиру, що у мене був, спекла сирник по улюбленому рецепту, але зі змінами - на тісто дала ще макову масу, а на верх залишила шматочок тіста і виклала як у сирнику Жираф від Ірусі - було смачно...


Ноу-хау від сусідки - якщо сир сухуватий, до сиркової маси додати ще 2-3 ст.л. сметани (звичайно, що краще домашньої)... Тоді сирник і виростає гарно, і залишається сочистим на смак.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 3 жовтня 2011 23:54
Перейти на початок сторінки
oksenya75
4 жовтня 2011 09:39
Повідомлення #574


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Ірочко, дуже дякую тобі за піценики (я їх називаю піцики))) - вчора своїм зробила, так сподобались, що навіть не маю що показати (та й фотик зараз не дома). Дякую за рецепт!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
4 жовтня 2011 10:36
Повідомлення #575


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: oksenya75
Дякую за рецепт!!!!

Оксанко, на здоровя!!!

Я наприкінці минулого тижня пекла ще один прототип піцеників - також на основі дріжджового тіста, змастила верх сметаною(діти-критики сказали, що бракує кетчупу - можна буде додати ложечку :smile: ), посипала порізаною зеленню - пора, базилік, петрушка, зелений перець (домашній з городу), сіль, а зверху - сир - також було смачно - готувала до шашликів на дачу:

Перейти на початок сторінки
Наташка
4 жовтня 2011 19:24
Повідомлення #576


Файна господиня
  • 51

Репутація: 262
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 420
Реєстрація: 2.02.2010

ICQ:--

Бали: 613
Цитата: Ірка-Шкірка
прототип піцеників

я такі теж готую дітям, кетчупом трохи змащую, але мої діти- критики кажуть, що їм бракує ковбаси :lol:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
5 жовтня 2011 20:49
Повідомлення #577


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Ірка-Шкірка
сирник по улюбленому рецепту,

Цитата: Ірка-Шкірка
прототип піцеників

Іриночко!!! :18e0:
Йду до Тебе в гості ,аромат піцеників і ніжного сирника так і спокушає,щоб заглянути на цю смачну сторіночку!!!
Сирник-неймовірний,забираю рецепт до нотатника!!!Дякую щиро!!
! :1f7:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 5 жовтня 2011 20:59
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
7 жовтня 2011 17:01
Повідомлення #578


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Іринко, побувала у тебе в гостях-онлайн, все дуже смачне, гарне, чудове. Записала багато рецептів. буду теж чаклувати на кухні. Дякую!!! :m05004:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
7 жовтня 2011 22:19
Повідомлення #579


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Наташка
але мої діти- критики кажуть, що їм бракує ковбаси :lol:

Наталю, м'ясне, якщо є,я ріжу маленькими півсантиметровими кубиками.

Майю, дякую!!! Сирник справді дуже любимий, що я вже, по принципу, "от добра добра не ищут" не хочу інших рецептів :smile: .

Іриско, рада вітати тебе в гостях! Надіюсь, що рецепти сподобаються :t0242: !
Перейти на початок сторінки
Solka
8 жовтня 2011 15:27
Повідомлення #580


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
Соломійко, привіт :hi: !
Піццу я печу на 2 повні дека одночасно, і в нас вже поділено - 1/2 піца - соус+сир - старшому синові, 1/2 піцци соус+мясо+дуже мало перцю і бажано без помідорів+сир - меншому синові, а на решті я можу експериментувати :m0554: ... Не всі новинки сприймаються дітьми, багато в чому у них протилежні смаки, але, в основному, мене підтримують.
З пляцком справді є роботи - я спочатку планувала пекти одночасно 2 пляцки з начинкою, але пекти кожен окремо - надійніше - тому справді трохи є роботи, але результат того вартий.

:1f7: Іринко, на мою думку, приготування їжі для рідних включає в себе увагу і турботу, яку кожен втілює у цей процес, і Ти є яскравим прикладом мого твердження :belay: До речі, коли я готую нові страви, то також можу почути легкі зауваження, наприклад, що можна було б додати, але це дрібниці, якщо я бачу що страва розлітається моментально, то дуже тішуся :smile:
Щодо пляцка, я згідна, він дійсно шикарно виглядає, видно що роботи вкладено немало, це має високо цінитись і швидко з'їдатись :smile:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 квітня 2024 13:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100