Соломійко, привіт ! Піццу я печу на 2 повні дека одночасно, і в нас вже поділено - 1/2 піца - соус+сир - старшому синові, 1/2 піцци соус+мясо+дуже мало перцю і бажано без помідорів+сир - меншому синові, а на решті я можу експериментувати ... Не всі новинки сприймаються дітьми, багато в чому у них протилежні смаки, але, в основному, мене підтримують. З пляцком справді є роботи - я спочатку планувала пекти одночасно 2 пляцки з начинкою, але пекти кожен окремо - надійніше - тому справді трохи є роботи, але результат того вартий.
Катю, завжди на здоров'я ! Надіюсь, щось посмакує! Я коли заходжу в твої рецепти - пропадаю - очі розбігаються !
Зі сиру, що у мене був, спекла сирник по улюбленому рецепту, але зі змінами - на тісто дала ще макову масу, а на верх залишила шматочок тіста і виклала як у сирнику Жираф від Ірусі - було смачно...
Ноу-хау від сусідки - якщо сир сухуватий, до сиркової маси додати ще 2-3 ст.л. сметани (звичайно, що краще домашньої)... Тоді сирник і виростає гарно, і залишається сочистим на смак.
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 3 жовтня 2011 23:54
Ірочко, дуже дякую тобі за піценики (я їх називаю піцики))) - вчора своїм зробила, так сподобались, що навіть не маю що показати (та й фотик зараз не дома). Дякую за рецепт!!!!
Я наприкінці минулого тижня пекла ще один прототип піцеників - також на основі дріжджового тіста, змастила верх сметаною(діти-критики сказали, що бракує кетчупу - можна буде додати ложечку ), посипала порізаною зеленню - пора, базилік, петрушка, зелений перець (домашній з городу), сіль, а зверху - сир - також було смачно - готувала до шашликів на дачу:
Іриночко!!! Йду до Тебе в гості ,аромат піцеників і ніжного сирника так і спокушає,щоб заглянути на цю смачну сторіночку!!! Сирник-неймовірний,забираю рецепт до нотатника!!!Дякую щиро!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 5 жовтня 2011 20:59
Соломійко, привіт ! Піццу я печу на 2 повні дека одночасно, і в нас вже поділено - 1/2 піца - соус+сир - старшому синові, 1/2 піцци соус+мясо+дуже мало перцю і бажано без помідорів+сир - меншому синові, а на решті я можу експериментувати ... Не всі новинки сприймаються дітьми, багато в чому у них протилежні смаки, але, в основному, мене підтримують. З пляцком справді є роботи - я спочатку планувала пекти одночасно 2 пляцки з начинкою, але пекти кожен окремо - надійніше - тому справді трохи є роботи, але результат того вартий.
Іринко, на мою думку, приготування їжі для рідних включає в себе увагу і турботу, яку кожен втілює у цей процес, і Ти є яскравим прикладом мого твердження До речі, коли я готую нові страви, то також можу почути легкі зауваження, наприклад, що можна було б додати, але це дрібниці, якщо я бачу що страва розлітається моментально, то дуже тішуся Щодо пляцка, я згідна, він дійсно шикарно виглядає, видно що роботи вкладено немало, це має високо цінитись і швидко з'їдатись
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: