Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Natalyi
3 жовтня 2010 19:31
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
А медівничок я теж такий печу (ще бабусин рецепт). Дійсно родом з дитинства.І ще гербатка з цитриною...Смакота!

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
lingrod
3 жовтня 2010 19:36
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Іруся,
Вітаю тебе ! Твоя тема розвивається, дає нам всім певні поштовхи, отже є необхідною тут, на форумі! Бажаю нових творчих досягнень на улюбленій кухні!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 19:43
Повідомлення #13


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Natalyi
А медівничок я теж такий печу (ще бабусин рецепт). Дійсно родом з дитинства.І ще гербатка з цитриною...Смакота!

Саме так!!! Дякую, Наталю, за приємні слова!!!

Іруся! Дякую за побажання! Наступна страва - з твого краю...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 3 жовтня 2010 20:50
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 19:48
Повідомлення #14


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цей рецепт привезла моя сестричка з подорожі по Закарпаттю від прекрасної господині – п.Валі.
М'ясо по-жидівськи


500г телятини або гов’ядини порізати шматочками як на плов, обсмажити на великому вогні на олії, потім зменшити газ, залити водою (щоб вода накрила м'ясо), покласти лавровий листок, додати сіль, перець і тушкувати до готовності. Перед тим, як додавати цибулю до мяса кинути 100г порізоаної кураги або чорносливу.
3-4 великі цибулини (цибулі повинно бути багато!!! - дорівнювати вазі м'яса) дрібно порізати, тушкувати на олії до прозорості – приблизно 20хв. Потім додати 0,5-1ч.л. соди – цибуля розпуститься, протушкувати , додати до м'яса, тушкувати до готовності.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 січня 2014 10:58
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
3 жовтня 2010 20:06
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іринко! a0a
Вітаю на сторінках нової темки!Завжди дуже приємно зайти до Тебе на кухоньку за смачненьким!Тут затишно і привітно,аромати смакоти,яку Ти готуєш, линуть на 1000 км!
Дякую за гарні рецепти і гостинність!



Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 4 жовтня 2010 11:52
Перейти на початок сторінки
нетік
3 жовтня 2010 21:06
Повідомлення #16


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Іруся у тебе як завжди смачно, ароматно, привітно і затишно. сюди приємно заглянути, погостювати. ти привітна іпрекрасна господиня. дякую за смачні рецепти, якими ділишся з нами.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 жовтня 2010 21:14
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іруся!
Вітаю із новою смаковитою темкою!
В тебе на кухоньці завжди затишно і ароматно!
Я забігаю часто-часто! Помилуватися, посмакувати, повчитися новенького!
Нових Тобі вдалих експериментів!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 жовтня 2010 22:39
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Майю, Наталю, Славочко!!!
Дякую за теплі слова! З радістю буду чекати вас на сторінках своєї теми wink !!!
Перейти на початок сторінки
мари4ка
3 жовтня 2010 22:58
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Ірка-Шкірка,Ну і наготувала-МОЛОДЧИНА,справжня господинька!!!
Цитата: Ірка-Шкірка
Ще один солодкий смаколик родом ще з мого дитинства

а то взагалі,так і проситься до мене)))))
Перейти на початок сторінки
idianka
4 жовтня 2010 12:50
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Ірка-Шкірка, вітаю зпродовженням смачної темки ! І тако зразу купа рецептів ! А м'яско пахне аж через монітор !!! winked


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 06:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100